דגים דגים !!!

miri1231

New member
דגים דגים !!!

שלום לפני 4 חודשיים קניתי דגי מושט טריים והקפאתי אותם באותו היום מאחר ולא יצא לי לבשל אותם האם ניתן להפשיר דגים אחרי 4 חודשיים ולאכול אותם ??? כמה זמן ניתן להקפיא דג??

שפ10

New member
דגים

בס"ד שלום רב אן לך בעיה להפשיר את הדגים ורצוי להפשיר אותם במקרר ולהכין כל מה מתחפצי שבת שלום

רותי410

New member
אפשר גם אפשר. זה אמנם לא טעים

כמו דגים טריים, אבל זה לא מקולקל. אני לא יודעת כמה זמן אפשר להקפיא דג, אבל היה לי דג מושט בפריזר כמה חודשים, ואחר כך הכנתי אותו בגריל ויצא טעים מאוד. אני, בכלל, מעדיפה לקנות מושט טרי ולבקש מהמוכר שיפלט לי אותם, כי יש בהם הרבה עצמות ויש מי שפוחדים להתעסק אתו.

יוכי68

New member
לדעתי, אין בעייה.......ראי לפי תאריך התפוגה

שעל הדגים הקפואים לפחות שנה........

miri1231

New member
בבקשה - מבקשת דעות נוספות!!!!!!!

תאריך תפוגה? ממש אין! אילו דגין שבעלי קנה אמנם מהסופר , אבל אלה דגים חיים שניקו לו אותם במקום, ללא שום תאריך תפוגה. רק מדבקה כזו של שם המוצר ותאריך הקנייה (כזאת ששמים על כל דבר, כדי שהקופה תגבה כסף עבור המוצר) את הדגים הוא קנה לפני 4 חודשים. באותו היום הם הוקפאו ועד היום. השאלה היא האם מותר לאכול אותם? אחרי הכל מדובר בדגים... ואני בהריון!

ר770

New member
אורחת בפורום עונה לך

גם לי היו בהקפאה דגים טריים שפשוט שכחתי שהם נמצאים ואחרי חצי שנה במקרה היתה לי תקלה במקרר אז הדגים הופשרו ונאלצתי להכין אותם. אפיתי אותם בתנור והם יצאו משגעים. שמן זית, לימון, מלח, כוסברה, פלפל שחור ותבלין דג בצבע אדום - מעולה

יוכי68

New member
מירי לא התכוונתי שתחפשי אצלך בשקית

אלא באופן כללי ע"ג השקיות של הדגים הקפואים ותגלי שהתאריך התפוגה ארוך מאוד............אין כלל בעייה .

למעלה