דגים ומערכת קולנוע ביתי

זיו25

New member
דגים ומערכת קולנוע ביתי ../images/Emo66.gif

הי כולם, שאלה - אני רוצה למקם אקווריום מעל SUB של קולנוע ביתי. ה SUB מונח על הרצפה. מעליו - שולחן מאסיבי ועליו יהיה מונח האקווריום. האקווריום מידותיו 75 ס"מ באורך. השאלה - האם יש סכנה שהאקווריום יסדק עקב ה SUB? מה דעתכם? בברכה, זיו.

duel

New member
אני דווקא חושב שהסאב ייהרס קודם

חבל שיהיה אקווריום על הסאב, אתה תטפל באקווריום ועקב כך מים ינזלו על הסאב - זה הורס. מה גם שהמשטח שעליו יושב האקווריום צריך להיות ישר ומאוזן כדי שלא יווצרו עומסים מיותרים על האקווריום שבעקבותיהם ייתכנו נזילות וסדקים. גם לדגים זה לא טוב - תאר לך שיהיו לך רעידות אקראיות מתחת למיטה שלך וזה לא בשליטתך? (זה מפריע לאורח חיי הדגים) אני אישית לא ממליץ. ברוך הבא לפורום.

duel

הבחור אומר שהאקווריום על שולחן מעל הסאב לכן אין כל בעיה לאקווריום אני אישית מכיר מעמדי רמקולים העשויים מאקווריומי דגים ובאם תהיה מעוניין אוכל לשלוח לך תמונה כיצד זה ניראה בכל מקרה אני שמח שיש תשובות רציניות לשאלות האחרונות בפורום זה

זיו25

New member
אז ככה:

יהיה מרווח של כמה ס"מ בין הסאב לבין שולחן האקווריום - כך שלא יהיה כל מגע פיזי. גם לא מדובר כאן בסאב שמזיז עולמות אלא במשהו די סטנדרטי, כך שאני מקווה שהוא לא יעשה בעיות... תודה לכולכם. בברכה, זיו.

למעלה