דגים מיובשים.

דגים מיובשים.

קודם כל, אני מקוה שדגים כשרים בשביל קרניבורים. ישנם דגים מיובשים הנמכרים בשקיות ואקום. ניתן למצוא בעיקר בחנויות לעובדים זרים. איך מבשלים אותם? אשמח למתכונים, בתודה מראש.
 

bigjack

New member
לא בישלתי בעצמי מעולם

אבל אני יודע שדגים מיובשים הולכים טוב בתבשילי קארי עם חלב קוקוס.
 
../images/Emo51.gif, ניסיתי כבר עם אורז לבן.

הסיבה שאני מתענין בדגים מיובשים היא שאני עובד בטיולים, ולכן רוצה להכיר כמה שיותר סוגי אוכל שאפשר להכין בטיולי שטח.
 

bigjack

New member
בטיולים הולך טוב גם נקניקים יבשים

שלא דורשים קרור כמו קבנוס לדוגמא. אני בטיולים מכין תבשילים נהדרים עם קופסאות שעועית לבנה ברוטב וקבנוס. גם מרקים מוכנים בשקית נהדרים לטיולים, רק להוסיף מים רותחים ולבשל, ולמרקים אפשר להוסיף גם את הדגים מיובשים ולבשל מעט עד שמתרככים.
 
קבנוס אני אוכל בלי לבשל.

שימורים אני מעדיף לא לסחוב- עדיף קטניות יבשות בבקבוק התפחה.מרקים- שוב תודה לעובדים הזרים, יש כמה סוגי מרקים בשקית (כולל אטריות, Mami בלשונם) שהם ממש טעימים אך לא כשרים.
 

genik

New member
במבשלים?

ברוסיה מדובר בחטיף שאולם אותו סתם ככה במצבו המילחי . מישהוא יכל לתת הסבר יותר מפורט ?
 
אכן, אם מדובר על מה שמוכרים בטיב טעם למיניהם,

זה לא מיועד לבישול. זה חטיף שהולך לצד הבירה. כמה שיותר יבש ויותר מלוח - יותר טוב. בשביל להשתמש בזה לבישול (ולמה להרוס נשנוש טוב) צריך יהיה להשרות שעות על גבי שעות במים כדי להוציא את כל המלח. לא שווה את המאמץ.
 
למעלה