דגימת קלטות MINIDV- NTSC למחשב

shayb2

New member
דגימת קלטות MINIDV- NTSC למחשב

שלום, מישהו יודע איך אני יכול לדגום קלטות miniDV בפורמט אמריקאי (NTSC) למחשב באמצעות מצלמה דיגיטלית PAL שיודעת להוציא אות NTSC לטלוויזיה? לחלופין, מישהו מכיר חברה שמשכירה מצלמות דיגיטליות MiniDV פורמט NTSC? תודה, שי.

לודנסיה

New member
ובכן...

אני חושבת (לא בטוח, אני לא מגדירה את עצמי כמומחית בתחום..) שאתה צריך להתקין את הדרייבר של המצלמה במחשב (היית אמור לקבל את הדיסק עם המצלמה), וכאשר אתה מעביר למחשב, פשוט תבחר פורמט ntsc. אני חושבת שזה יעזור. אני פשוט באופן אישי מעבירה דרך מצלמה דיגיטלית קלטות dv למחשב באמצעות הפיירוייר וכבל שקיבלתי עם הכרטיס, והדרייבר של המצלמה. אם אין לך דרייבר, יש תוכנה שקוראת את כל סוגי המצלמות, אבל אני לא יכולה להתחייב על האיכות. שם התוכנה - Ulead VideoStudio 7. אוקי? ואם זה לא מצליח, אז אולי תנסה להעביר בשיטת pal ואחר כך למצוא תוכנה שממירה מ - pal ל - ntsc, כמו שיש תוכנות שממירות מקיבצי avi ל - mpeg. טוף? מקווה שעזרתי. ניסיתי לפחות (עם הידע המועט שברשותי..) בהצלחה!!!

לודנסיה

New member
דרך אגב...

אפשר למצוא את תוכנת הדגימה (זו שנתתי את שמה קודם לכן באנגלית) בקאזה.

molykim

New member
אי אפשר

יציא לטלויזיה אינה דומה ליציאה למחשב ואפילו לוידאו רגיל, כך שמה שאתה רוצה לעשות הוא בלתי אפשרי. יש מכשיר וידאו של סוני dsr 11 שמנגן גם פל וגם אן טי אס סי, כמעט כל התוכנות עריכנ מאפשרות לעבוד גם באנטיאססי, אבל אז גם הסרט המוגמר יהיה בפורמט הזה אחר כך אתה יכול להמיר אותו באולפן המרה

oferbar

New member
כמעט מדוייק

אפשר להמיר מ PAL ל NTSC ולהפך באמצעות חומרה או תוכנה Procoder של Canopus יודע לעשות את זה ואפילו ניסיתי בעצמי. המקור היה NTSC שנוגן על Sony TRV900 דרך DvStorm2 למחשב. אח"כ המרה ל PAL ע"י ProCoder. התוצאה הסופית אינה מושלמת כפי שהיה אם המקור היה מצולם ב PAL, אבל זה עובד.

Razi284

New member
אני עשיתי זאת

יש לי מצלמת סוני DCR-PC120 עשיתי זאת ולא הייתה שום בעיה, הסרט עבר חלק, יכול להיות שהייתה ירידה באיכות אבל לא שמתי לב. עשיתי את זה בדרך הרגילה שאני מעביר סרטים למחשב...firewire.

למעלה