דגי בריכה

אמא120

New member
דגי בריכה

היות ואנו נמנעים מדגים בגלל כספית , מה דעתכם על דגי בריכה בארץ האם בטוח וכדאי לתת לילדי הספקטרום החמודים?

דגי בריכה: היו כאן כבר דיונים בנושא

להלן תוצאות חיפוש מתקדם על "דגי בריכה" בתוכן: http://www.tapuz.co.il/search2009/?...tart=13/9/1999&end=27/05/2009&ppage=25&sort=R אני אסכם בקיצור: דגי בריכות אינם נקיים מכספית ומחומרים מזיקים אחרים, כמו חומרי הדברה. בנוסף לכך, מאכילים אותם בדגנים (ובצבעי מאכל, ובחומרים מעצבנים אחרים), מה שאומר גם שהם אינם עשירים באומגה 3. היוצא מן הכלל היחיד הוא דגים אורגניים, לאחר בירור מפורט עם המגדל על שיטת הגידול והבדיקות שהם עוברים. למיטב ידיעתי יש בארץ מגדל אחד כזה. נדמה לי שתלמה זוכרת מי הוא. אם היא לא זוכרת, אני יכולה לנסות לברר לך באתר באופן טבעי. לגבי דגים שאת מקורם אין לדעת - שאלה רוב הדגים שניתן להשיג בחנויות בשווקים ובמסעדות - אני אישית נזהרת. מי שרוצה שיאכל, אבל שיהיה מודע לסיכון הפוטנציאלי.

razgalili

New member
כדאיות

מעבר לסיכון, אני לא חושב שיש כדאיות מיוחדת לאכילת דגים. אכילת דגים היתה בעבר מקור טוב לאומגה שלוש בגלל שהדגים אכלו בים והיו על דיאטה טבעית. דגי בריכות לא נהנים מאותה דיאטה ולכן אינם מקור טוב לאומגה שלוש, מעבר לטעם (דג זה טעים) אין יתרון מיוחד לאכילת דגי בריכות לעומת אכילת בשר בקר.

למעלה