דגלים

אפי ע

New member
דגלים

לפני הכל, אני מתפללת ומקווה ליום שבו אחינו יחזרו הביתה בריאים ושלמים. בתיכון בו אני מלמדת ישנן פעילויות שונות בביה"ס וברחבי העיר להגברת המודעות לנושא אך, לצערי , יש לי תחושה שישנה אדישות מוחלטת בציבור (גם לגבי הקסאמים) אסור לנו לתת לזה לקרות! היה לי דגל לאוטו "אל תתנו לאדישות להרוג אותם", שממש בקושי הצלחתי להשיג לצערי הוא עף לי מהחלון. איפה ניתן להשיג דגל כזה לאוטו??? השאלה הזו כבר נשאלה כאן ולא זכתה למענה. מישהו אולי יכול להשיב. שנזכה כולנו לימים שקטים יותר

דגלים לרכב בחיפה ובירושלים (מאתר 'הבנים'):

למעוניינים לרכוש דגלים לרכב: חיפה • טכניון- מזכירות אסת"ג - בניין צ'רצי'ל - בין השעות 09:30-15:00. אימייל לבירורים: [email protected]. • טכניון- דלפק הבחינות - אס"ט - בניין אולמן, 300 - בין השעות 09:00-16:00. התקבולים מהמכירה סך 5 ש"ח לדגל מועברים כתרומה לעמותת הבנים. לצערנו, כרגע ניתן לרכוש את הדגלים רק בנקודות הנ"ל. * * * * * 02/05/08 - ירושלים - 10:00 - משמרת ערנות מספר 14 מול בית ראש הממשלה בירושלים ! זקוקים למתנדבים נוספים ! ניתן לרכוש באירוע זה דגלים לרכבים של החטופים וחולצות. המשמרת תתקיים כל יום שישי שני (פעם בשבועיים) ותפקידה להזכיר ששלושה בנים עדיין לא חזרו הביתה. לצפייה במודעה לפרסום והפצה - לחץ כאן. לצפייה בתמונות מהפעילויות הקודמות - לחץ כאן. לפרטים ניתן לצור קשר עם יותם אלמגור ואיתי פישר באימייל: [email protected] * * * * * יתכן שניתן לרכוש דגלים-לרכב בכתובות נוספות. כדאי לכתוב ל- 1. [email protected] 2. [email protected]

נגיעוT

New member
השאלה זוכה למענה

במסר פרטי כי לכל איזור יש את הרכז שלו את הטלפונים אני שולחת במסר פרטי

אפי ע

New member
חייבים להתעורר

תודה על תגובתך! מסר לכככככולם : אל תגידו זה בסה"כ דגל, מה אני "הקטן" יכול לעשות, וכדומה... נכון, קשה מאוד להשפיע אבל אסור להיות אדישים תצעקו את הצעקה שהבנים לא יכולים, עשו זאת במקומם. רק טוב

איך צועקים כך שהצעקה תשמע איפה שצריך ?

צועקים-צועקים וכלום לא קרה ! כי מי שהצעקה היתה צריכה להחריש את אזניו עד שיאמר: "די ! אני לא יכול יותר לשמוע ! אני מוכן כבר לבדוק צעדים מעשיים להחזרת השבויים הביתה !" - האיש הזה אטום לצעקות ! צעקות במגאפונים, וכתובות במכתבים ובעצומות, וצמודות לבלונים כחולים-לבנים או לגדר המתחם המוביל לבית-השרד שלו בירושלים, או לפעמונים סמליים המוצבים בשדרה (עם כל החשיבות שלהם, ולכן אסור שנוותר גם עליהם !)... אף צעקה כזאת לא נשמעה במקום הנכון. ואם נשמע הד קלוש שלה, הוא מקסימום 'הפיק' צקצקוק לשון ומצמוץ-שפתיים וביטוי מעושה של "לבי-לבי עם המשפחות"... ותו לא ! מי שיכול לעשות לא מקשיב, ומי שאולי יכלו להגביר קול-צעקותיהם פוחדים להגביר, כי אולמרט ודובריו אומרים להם שוב ושוב: "אם אתם לא רוצים להזיק עוד יותר, 'הנמיכו פרופיל' ! כי "יש דברים שעושים בשקט ולא בצעקות" (שמעתי בעצמי ברדיו את אולמרט אומר למישהו שהעז לצעוק כלפיו לפני יותר משנה, ערב-הפסח שלפני הקודם !). אז מה נועיל בצעקותינו אם הן נצעקות רק בינינו לבין עצמנו ?!

רגב ת

New member
תיקון רושם

זה לא נכון שהצעקות לא מועילות ולא עוזרות כל מעשה מי שצריך לדעת עליו יודע ומושפע מזה זה שאתה לא יודע על כך לא אומר שההשפעה לא קיימת

הרבה קולות קטנים הם קול צעקה אחד גדול

אני מאוד מאמינה בשיתוף פעולה ואחדות על מנת להיות כוח משפיע (אולי זה תמים, אך זוהי אמונתי). הבעיה היא שאין מספיק קולות, כי אנשים חושבים שהקול הקטן שלהם לא משפיע. לכן, קראתי לכולם בתגובה הקודמת שלי, שצריך לעשות אפילו מעשים קטנים. מעבר לזה, יש להשפיע גם בחוץ אם הממשלה שלנו לא יודעת לעשות את העבודה אולי צריך להשפיע על ממשלות אחרות על מנת לקבל עזרה. אני בטוחה שנעשית עבודה בנושא גם במדינות אחרות אבל אולי אין מספיק אנשים שעושים זאת. עם ישראל שרד, שורד וישרוד רק בזכות אהבת חינם ועזרה לזולת. אם יתאחדו הכוחות הקטנים, נהיה כוח אחד גדול. רק טוב

למעלה