דגל הקשת!! מה אתם יודעים על הדגל?

מעורפל

New member
דגל הקשת!! מה אתם יודעים על הדגל?

שיר זה מוקדש לידידה "גאה" שלי שאותה אני מאוד אוהב. מזמן תסכלה אותי העובדה שדגל "שבעת הצבעים" דהיינו דגל הגאווה, מציג רק שישה צבעים. לכן בדקתי ומצאתי שבדגל המקורי היו לא פחות משמונה צבעים! וכל אחד מהם מייצג אספקט אחר של החיים, אכן רעיון יפיפה ומרשים. כמו שציינתי אינני חלק מקהילת הגאים אבל תומך אני בה מאוד, וחושב אני שחשוב שידעו על הדגל הנפלא שלהם. דרך אגב השנה הוא יום ההולדת ה 25 של הדגל! שיר זה מוקדש לדגל המקורי - שמונה בתים לשמונה צבעים - וכל בית מבוסס על מה שהצבע מייצג. ורוד - סקס אדום - חיים כתום - ריפוי צהוב - אור שמש ירוק - טבע טורקיז - קסם כחול - שלווה סגול - נשמה/נפש לליאן - תמשיכי להיות גאה! אוהב אותך ילדה. -דגל החיים- לשון ורודה מוצאת אחות והשתיים מתחבקות בלהט. ובמהרה שפה ורודה בציפייה רוטטת מאחותה דווקא נפרדת כדי לתת לאנחות העונג והאהבה לצאת לחופשי. דם אדום גועש ולב אדום פועם, החיים אותי ממלאים בפיתויים ובאפשרויות אחיה אותם עד מלואם כפי שארצה ולא כפי שירצו אחרים. אפרסק מסכן משום צבעו הכתום הססגוני עורר עליו קנאה ולכן פגוע הוא נתיבי ספיקות חרוצים בעורו. ונפשו מלאה חורי תולעת האשמה. רק הזמן ואהבתנו יעזרו להחלמתו, עד שפלומתו תחזור לברקה ויזהר הוא באור יקרות שהרי כל צבע חשוב הוא וכל צבע הוא יפה. קרניים צהובות נושקות לעורי וקוראות לי לזרוק בגדי, ולהתהלך עירום טבול בזוהר האור הפתוח. לזנוח את החשיכה - חשיכת החדר חשיכת השמיכות חשיכת הארון. אשאף את בושם הפרח בעוד טיפות הטל יזלגו מעליו הירוקים, וינטפו על עורי. אנשק לפרח שכן חלק הוא ממני כשם שאני חלק מהטבע. עיני טורקיז לכדו את מבטי ונשמתי נשבתה מיד אחר כך. אין זאת כימיה, מדע לא יסביר זאת. אין זה גורל, חופשיים אנו בהחלטותינו. זהו פשוט, קסם. שלווה תעטפני בעת אדע, אדע עצמי בדרך בה לא ידעתי מעולם. אצלול עמוק לתוך הים הכחול של שלוותי ובמעמקיו ולא אמצא לא בושה ולא אשם ולא ספקות. נפשך כחולה כאופייך שלי אדומה כאופיי, ובכל זאת נפשות תאומות הן. ובתוכי ובתוכך ירקדו הן לנצח בריקוד מוטרף של חיים ואהבה עד שכל שנראה הוא נפש אחת סגולה, נפש אחת מושלמת.

למעלה