דגל ישראל חתום לקין?

דגל ישראל חתום לקין?

שלום חברים, כאן מעייני (Maayani) מנציגותינו בניכר. אז איכשהוא אני וכריס המגניבה מברזיל הסתבכנו בתכנית לעשות לחבר'ה דגל ענק, מין עבודת טלאים כזו, שיהיה בו דגל מכל מדינה חובבת קין. כל קבוצה (שמעוניינת בפרוייקט התמוה/מגניב הזה) מכינה דגל של נגיד 30 על 40 ס"מ, מחתימה את אוהדי קין באותה מדינה ואז שולחת לבחורה בשם קרוליין בגרמניה שתתפור את כולם ביחד. וואו! אז מאחר ואני פה ביורק החדשה, אני מכינה דגל אמריקאי עם patch כזה של איי לאב ניו יורק, אבל הבטחתי שאבדוק עם נציגי ארצי מולדתי אם הם רוצים להכין דגלון. בא לכם? נגיד לכתוב עליו משהו פשוט כמו Keane come to Israel! וחתימות שלכם? אם כן, אפשר ליצור קשר דרכי ברשמי או עם קרוליין MyEyesOpen, לפרטים רבים ראו http://forum.keanemusic.com/p/18821/550093.aspx#550093 האח לשת"פ בינלאומי!! מעיין

נובמבר נראה לי

נכון נחמד?? צריך דגל 30 על 40 ס"מ, לכתוב על זה משהו (אני חושבת שהצעתי פאקינג Please come to Israel Keane!!!), ושכולם יחתמו. הבחורה שמארגנת את זה מלאת אנרגיות וביקשה גם תמונות של "תוך כדי" הכנה וכו', ואז שולחים את זה לת.ד. בגרמניה. קטעים! יש על זה תכתובת עניפה עכשיו ב - Art Forum, אבל אם לא בא לך להתעסק עם זה (???) אשמח להיות המגשרת, איך שנוח לך. אז נו יאללה חבר'ה תעשו כבוד למדינה אתם בפנים?!?!? נשיקות בינתיים מניו-יורק!! מעיין

המממ סבבה אז יש זמן לאחרי המבחנים

ואני נואשתי מזה שקין יבואו לארץ אז לא נראה לי שנכתוב להם בקשה שכזו... תגידי, את מבקרת בארץ לפעמים

למעלה