דגל פלסטין על מסגד אלאקצא

מצב
הנושא נעול.

ms2001

New member
שלום לך חנית

קודם כל ,התרשמתי מאוד מהשיטה הדימוקרטית והתרבותית שבה את מדברת וחסרה להרבה אנשים בפורום הזה. איך את רוצה שלא אהיה מודאג כשהיהודים אומרים שהמסגד הזה הוא הר הבית שלהם,ואיך את רוצה שלא אדאג כשיש תנועה בשם נאמני הר הבית שמנסה בכל עת לפגוע במסגד,ולא לשכוח את החפירות המתבצעות כל הזמן מתחת למסגד אלאקצא. מספיק שיבוא איזה מטורף ולפוצץ את המסגד דרך ``מנהרת הכותל`` בשביל לפוצץ מלחמה אכזרית שבה יהיו אלפי קורבנות ושפיכות דמים בין הערבים והיהודים. אני חושב שמגיע לי לדאוג כשאני רואה את אריק שרון, שיש לו תדמית כל כך שלילית אצל הערבים ,מבקר במסגד עם 1500 שוטרי מג``ב וטוען כי המקום הזה הוא הכי קדוש ליהודים וכי יש לו את הזכות לבקר בו מתי ואיך שהוא רוצה. מגיע לי לדאוג או לא חנית? אני מודה לך על ההערה שנאמרה בצורה מאוד תרבותית ואשמח אם אקבל ממך תגובה על מה שנאמר כאן כל טוב וגמר חתימה טובה לך.

2001למה אתה כל-כך מודאג?

אתה מאד מחומם ומודאג שישראל תיקח את המסגד, לאן ישראל תיקח את המסגד, ומה היא תעשה איתו? הרי אין, לא היתה ולא תהיה שום פגיעה בשום מסגד, וישראל מאפשרת למוסלמים ולוואקף לשלוט שם כאוות נפשו... ומסגד אל-אקצה הוא שלכם, והכל בסדר. אז ממה אתה מודאג?

2001למה אתה כל-כך מודאג?

אתה מאד מחומם ומודאג שישראל תיקח את המסגד, לאן ישראל תיקח את המסגד, ומה היא תעשה איתו? הרי אין, לא היתה ולא תהיה שום פגיעה בשום מסגד, וישראל מאפשרת למוסלמים ולוואקף לשלוט שם כאוות נפשו... ומסגד אל-אקצה הוא שלכם, והכל בסדר. אז ממה אתה מודאג?

amor

New member
נשמע כמו ערפ(ד)ת

איזה סגנון דוקרני . כך אתה חושב ניתן לעשות שלום בין עמים ? אתה נשמע ממש כמו ערפ(ד)ת עם ההצעות שלך לשבור ראש בקיר או לשתות מי ים . בפורום מנסים להחליף דעות בצורה תרבותית ואולי קצת עוקצנית אבל אתה מנצל את הבמה להשתלחות חסרת נימוס ומקוממת. עם אנשים כמוך קשה מאוד לדבר על שלום כי נראה שאינך מבין מלה זו אלא שפה שונה . אם אינך מסוגל להשיב בנימוס הנך פטור מלהשיב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה