דגם חביב במיני ישראל

• פותח הנושא tcu6
  • פורסם בתאריך

e dor

New member
גם לי נראה ככה

מהפעם האחרונה שהייתי שם הזר היחיד שאני זוכר הוא הסוויס ...

daveair

New member
טוב, אי אפשר לצפות מהם שינסו לעשות

את האווירה הכי אמיתית בעולם. הרביצו אחלה צביעה רק חבל שסאווט'ווסט לא חברה בינ"ל וחבל שהיא רק מטיסה את סידרת ה737

ונפלון

New member
וזה שיש שם 747-300 של ארקיע?

נשמע לך הגיוני? הייתי בשני הפארקים, ומיני ישראל פשוט לא באותה ליגה של מדורדאם ההולנדי, אבל יפה מאוד!

e dor

New member
מי בונה אני לא יודע

אבל ניתן לראות את כל זה במיני ישראל שבלטרון. רק אומר לך דבר קטן ... אם היית במדוראדאם (המקור ההולנדי) אתה תתאכזב מהרמה של מיני ישראל.

tcu6

New member
טעות, דווקא התלהבתי הרבה יותר ממיני

ישראל מאשר מדורדאם ההולנדי. לא זוכר שם כל כך הרבה מני עצים ננסיים כמו כאן (יותר מ30000 עיצים ננסים).

amitzahavi

New member
במדוראדם יש להם

גם אלעל שזז... ממש חמוד... מקום ממש יפה. במיני ישראל למרות שזה 3 דקות מהבית שלי עוד לא הייתי..

e dor

New member
שום טעות - עניין של טעם

אבל רוב האנשים חושבים (ובצדק לדעתי) שמדוראדם עדיף בהרבה כי השקיעו שם יותר. זה שיש יותר עצים זה לא מה שהופך את הפארק למיני-משהו הכי טוב שיש.

tcu6

New member
טוב בסדר. רק שכאן המקום עדיין צעיר

מקווה שיצמח להיות דומה לאחיו הבכור. מדוראדם אם הבנתי נכון שותפים גם בפארק כאן. אתרים שלמים עדיין בתהליך של בניה, למשל אזור ים המלח. אני אוהב את מיני ישראל יותר, אולי בגלל שכאן בהמון מהאתרים בקרתי ואני יכול להשוות לאתר האמיתי, העבודה מאוד מדויקת. למשל אזור מכתש רמון. גני הבהאים בחיפה וכו'.

e dor

New member
ייתכן

אבל גם מדוראדם בנויה כך שלא צריך להכיר את כל הולנד בע"פ. מספיק להכיר את רחובות אמסטרדם (באופן כללי כמובן), את סכיפהול היקר, את כפרי הדייגים (שוב, באופן כללי איך שהם בנויים) ואני חושב שיש שם גם את הפרלמנט, שנמצא באותה העיר של מדוראדם... אבל הייתי שם לפני 3 שנים, לך תזכור
בכל אופן - שניהם נחמדים, אבל עדיין מיני ישראל לא באותה הרמה של מדוראדם.

טוב, תודה . זו הפעם הראשונה ששמעתי

על מיני ישראל. בנסיעה הבאה לירושלים אני אקפוץ לראות את דגמי המטוסים. כאספן דגמים אולי אלמד משהו, למרות שנראה לי שהם קצת גדולים בשבילי.

gonzila

New member
הייתי במיני ישראל - חרטה של מקום

הכל בערך, שום דבר לא מדוייק... לעומת זאת שהייתי במדוראדם הכל מדויק כאילו לקחו את הדבר האמיתי והקטינו אותו...

למעלה