דגם טי28 של אורנג´

ליאורה21

New member
דגם טי28 של אורנג´

יש לי פלאפון טי28 אריקסון של אורנג´ ומיותר לציין שזה פלאפון גרוע מאוד ואיטי להחריד... יש לי התחייבות ל3 שנים ואמרו לי באורנג´ שאוכל להחליף אותו לפלא חדש אבל אצטרך לשלם מחיר מלא ואקבל 15 שקל החזר על כל 100 שקל שאשלם.. זה לדעתי לא משתלם לעשות את זה...האם יש מבצעים אחרים יותר משתלמים?!

למה גרוע?

אני מכיר המון אנשים שיש להם את הטלפון והם מזה מבסוטים...
אם ממש מפריע לך שהוא "איטי",ישנם כמה פעולות שאיכשהו "מקילות" עליו והוא עובד בצורה חלקה יותר:
1)אל תשמרי יותר מידיי מספרי טלפון על הסים..העדיפי לשמור אותם בזכרון הטלפון
2)מחקי הודעות שאינך זקוקה להם עוד.
3)מחקי תוויות קוליות.
4)אם אין לך סים STK(הסים עם האפלקציות) גשי והחליפי לאחד כזה.
5)אם יש לך שירות אחריות ותחזוקה של אורנג´-בקשי שיבצעו למכשיר עדכון תוכנה(חשוב). 6)יש לך אחלה מכשיר.

ליאורה21

New member
לשוקולד חלב

גם ככה הוא איטי להחריד לא פלא שהוא יצא מהשוק אני מתה לנוקיה 6210 הוא מדהים אבל מה זה יקר..

ליאורה21

New member
תוספת..

כל הפעולות שאמרת שהן מקילות גם זה לא עוזר והחלפתי אותו 6 פעמים פשוט טי28 לא ראוי להיקרא פלאפון..זה עובדה

תאמיני לי שהם די מקילות את העסק

פשוט קבעת לעצמך עובדה שהטלפון הזה דפוק אז שום דבר לא ישנה...
דרך אגב-6210 אחלה טלפון.

ובכן

יש לי 6210 אירופאי (דני ליתר דיוק) חסר עברית לחלוטין כמובן שיש UNICODE אבל מקשים אין בעברית אממ בלי הסמל של אורנג על המכשיר (שחור עמוק) ו זהו נראה לי אני אצרף תמונה ביום ראשון אני מקבל תשובה סופית ואם היא חיובית אני אנסה למכור את ה62 באמממ 900נראה לי סביר

צלצלן

New member
הטלפון דוקא לא רע

בזמנו הוא אפילו היה די פריצת דרך בכל הקשור לגודל ומשחקים. היום הוא סתם טלפון ישן.

למעלה