דגם מומלץ למדיח כלים

nirhorv

New member
דגם מומלץ למדיח כלים

שלום לכולם,
אני בעיצומו של בירור לגבי קניית מדיח כלים לא משולב גדול (60/60)
הטכנאי של המדיח הישן שלי מאוד ממליץ לי על SMEG 129 (יש להגיד רוצה למכור לי). האם משהו מכיר את ה SMEG 129 ויכול להמליץ?
בחיפוש ברשת על תקציב דומה של בין 3000 ל 4000 ש"ח מצאתי שרוב ההמלצות פונות יותר ל BOSCH / SIEMENSE / CONSTRUCTA .

אודה לכם מאוד אם תמליצו לי כאן על דגמים טובים שקטים ואמינים שאפשר לסמוך עם יבואן שנותן שירות טוב.

ניר
 

Dניאל Mור

New member
לא אשכח איך לפני מס' שנים

שהקטנוע היה במוסך עליתי על מונית שירות בת"א בתחנה הראשונה, בדיוק שהנהג הדליק את החשמל ברכב, ואז... המסך הזה שיש מאחורי מושב הנהג, זה שמשמש להצגת "מצגת פרסומות" לנוסעים התגלה כמערכת SuSE שעשתה לי boot מלא מול הפנים ל - Run-level 5. האמת? התרגשתי עד מאד!
 

dotanalon

New member
אני יכול להעיד

אני זוכר שבאותו היום העברת קורס שהשתתפתי בו ולא נמחק לך החיוך מהפרצוף כשסיפרת לנו את זה...
 

BravoMan

Active member
פעם אחרונה שיצא לי לעלות על מטוס של אל-על

כשהם אתחלו את מערכת הבידור, על כל המסכים הקטנים בגב המושבים הופיע ציור חביב של פינגווין בפינה השמאלית העליונה עם רצף אתחול רגיל של הקרנל.

אני חושב שהם משתמשים בהפצה תפורה ספציפית, ולא משהו גנרי, אבל עדיין נחמד לדעת שזה לא XP, זאת בניגוד לסיפורים רבים ששמעתי על מערכת שמציגה את זמני הטיסות בשדה התעופה עצמו, שלא פעם הציגה מסך כחול.
 

nirhorv

New member
קטעים אתכם

חברים קטעים אתכם בדיחות של זיגים , זה נכנס לכאן בטעות כמובן... אבל אתם אחלה, תמשיכו ככה.
 
למעלה