דגמי אופנועים

aglinik

New member
דגמי אופנועים

שלב המידול 3dsmax מגיע פחות או יותר לסופו את התמונות ניתן לראות משני הקישורים המצורפים קישור לכל דגם, מקווה שתהנו אמיר

ruzzO

New member
מעולה!!!

וסחטיקה על הבחירה של הבהמות. - קלאסי!

De-Panther

New member
מדהים!! כמה זמן לקח|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לעבוד על כל זה?? ירדת לפרטים הקטנים ביותר חבלקים הקטנים ביותר

eldarinn

New member
דבר ראשון נראה סבבה

דבר שני הפריסה של החלקים זה רעיון מדליק וגם נראה מעולה. אני חושב שיש לך יותר מדי בוהק בגלל הסביבה הלבנה. זה מזכיר לי איזה פרויקט אופנוע של בחור צפרתי, אני אנסה לחפש את הלינק.

ic

New member
נראה פצצה!!!

occlusion pass היה עושה פה פלאים ומקפיץ את זה עוד יותר, זה היה סותם את כל האיזורים המתכתים במנוע ובצינורות שכרגע מוארים יתר על המידה. הפריסה של החלקים מעולה ונראית מאוד יפה. בשני המקרים הייתי מוותר על הפריימים עם הדמויות בעיקר הבחורה, זה לא נראה כלכך טוב ומוריד מאיכות העבודה...לדעתי.

ic

New member
קצת חוסר החלטיות מצדי....

אני חוזר בי מעניין הocclusion pass מסתבר שבעבודה המסך יותר מדי בהיר, וכשאני מסתכל על זה עכשיו מהבית זה נראה לי דוקא בסדר גמור, לעומת זאת אני חושב שגוון אחר לרקע יהיה יותר טוב אפילו טיפה אפרפר אבל לא לבן לגמרי, זה טיפה מסנוור ביחס לאופנועים. ציינת ששלב המידול הסתיים, יש עוד שלב? אני גם לא מבין גדול באופנועים...יש כאלה או שזה קונספט? ואם יש תוכל להראות את הרפרנסים (אם השתמשת בכאלה)?

נראה מעולה

אני עם ic בקטע של להוריד את הדמויות האנושיות, או לחילופין להציג אותם באותה רמת גימור של האופנוע, שזה אומר עוד הרבה עבודה. דבר נוסף שהייתי משנה זה את השיידר של הגומי (הרצועות והגלגלים) אבל זה באמת בקטן. אני גם אשמח לראות את הרפרנסים, אני מכיר את האופנועים של excile אבל הייתי בטוח שבגלל שזאת סדנה עצמאית היא לא תשחרר מפרטים או בלופרינטס. אז תן קצת פרטים. ואגב אם כבר אז כבר, תן לזה את השם המלא, pure sex dagster.

aglinik

New member
קודם כל תודה למגיבים

האופנוע הראשון מייצג סגנון בניה ארופאי עם טאצ' אישי האופנוע של Exile אכן נקרא Pure Sex אך זה שם שמתאים למנטליות אמריקנית ויש לי חשש שזה יפגע ברגשותיהם של אנשים exilecycles ארה"ב התלהבו מהתמונות כאשר שלחתי להם דוגמאות כמובן שאין רפרנסים רק תמונות באתר האינטרנט שלהם בדגמים כאלה אין לי צורך ברפרנסים כיוון שאני מכיר בהם כל בורג, מספיק מפתח גלגלים וקוטר הצמיגים כדי ליצור בסיס זו דוגמה טובה מה יכול להפיק אדם בעל רקע טכני מתוכנות הדמיה. יש לי כוונה לרנדר אותם במנוע GI כלשהו ואז גם חלקי הגומי יטופלו הבנייה הסבה לי הנאה ממש כמו לבנות את הדבר האמיתי ויש לי כוונה להמשיך לעוד מספר דוגמאות. הדמויות הן רק סקיצה ראשונית מצ"ב תמונה שלי עם האופנוע ששיפצתי במו ידי לפני 22 שנה אפילו את החצוצרה שלי ניסרתי בשביל האופנוע הזה. מכיוון שבמדינתינו אסור ליבא אופנועי Custom Made אני חי את הנושא באופן וירטואלי.

נראה מעולה ...

בתור אופנוען - הם לא הכי בטיחותיים - אבל יפיפיים !!!! כל הכבוד ....

למעלה