דגמי צבאים וסוס

eyal reuv

New member
דגמי צבאים וסוס

הנה 3 דגמים של :deer,caribu and elk וכן דגם של סוס של Roman Diaz. את ההוראות לסוס ולcaribu ניתן למצא באינטרנט(הוראות שצויירו ביד על ידי היוצר ,לא הוראות מחשב)באתר של Gabriel Vong. אני מאוד ממליץ על הדגמים הללו, רק שהם ממש לא קלים.

eyal reuv

New member
ואחרון

יש כאן דגם שאילתרתי לפי הוראות של זברה של kawahata :ראש של זברה לתלייה על קיר: חג שמח!

גילה או

New member
דגמים מרהיבים,

כרגיל אייל הדגמים שאתה מקפל יפים ומרשימים.תענוג!

saadya2

New member
לא נופלות מהמקור

עד כמה שאני זוכר מהעבודות של דיאז בברצלונה

eyal reuv

New member
תודה רבה

הערה נוספת: הדגם Elk/moose של John Montroll,והדגם של הצבי של Ronald Koh(אני נורא אוהב את הדגמים שלו-בייחוד דגי הזהב שלו ,וכמובן הדגם הספציפי הזה).

ittaih

New member
נהדר! ובלי קשר -

סתם הערה לגבי המינוח: בעברית יש טעות נפוצה לקרוא למה שנקרא באנגלית deer (וכן לכל בני משפחתו, ה-elk והיחמור וכל אלה) בשם "צבי". ובכן, ההגדרה הנכונה היא "אייל" (פתח בא', לא כמו בשם של המקפל) בזמן ש"צבי" הוא באנגלית gazzele, שזאת מין אנטילופה כזאת שיש יותר באפריקה (וגם בישראל. אגב, גם איילים יש בישראל - בכרמל, ואולי העבירו כמה לגליל). למשל, הסמל של הדואר בישראל היה - או שהוא עדיין - תמונה של אייל, ולא של צבי כמו שבטעות נהוג לקרוא לו.

עלמה7

New member
החיות עם הקרניים יפהפיות!

(אני אף פעם לא מבדילה בין כל אוכלי העשב האלה. ודווקא אני כן אמורה לדעת מי הוא מי). גם הסוס נותן הרגשה של דהירה. עבודות יפות!

למעלה