דגמ"ח...יפה

O Boy

New member
דגמ"ח...יפה../images/Emo35.gif

LOOK AT THIS... בשחור זה מה-זה יפה, לא?

vashla

New member
יא!!!!!! איזה פצצות!!

גמאני רוצה אחד כזה!!!(אבל זה לא יעלה עליי.)

flowers girl

New member
חחח אני לובשת../images/Emo70.gif

כאילו.. יש לי דגמ"ח אדום, ואני לובשת אותו עם חולצות בטן. יש לי תמונה לזה ופירסמתי אותה בפורום, אבל היא מכוערת רצח.

O Boy

New member
לא נגיד כלום, רק תשימי....

פליזזז, בא לי לראות דגמ"חים, לא יודע מה קרה לי

flowers girl

New member
חתכתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני יודעת מה אתם חושבים: "היא לא יכלה להוריד את זה עוד קצת למטה
" אז זהו, יכולתי.. חחח..

flowers girl

New member
ד.א:

זה ממשיך עוד הרבה למטה, וזה אמור להיות מכנסיים לבנים. אין לי בעיה עם זה אישית, למרות שיש הרבה מרווח באיזור המפשעה לבנות

chicolico

New member
אני יודע

שאתה אוהב לקנות ב"כאוס", אז תדע לך שהם הוציאו דגמ"ח פשוט מדהים בקולקציית הקיץ... ראיתי אותו ופשוט התאהבתי... כל פעם שאני בקניון, אני נכנס לכאוס רק כדי לראות אותו (חחח... אני יודע שאני פסיכי...) אם הוא לא היה עולה 379 ש"ח, הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים... זה פשוט נראה לי בזבוז לקנות מכנס, שסביר שאני אלבש רק לעונה אחת... וחוצמזה קצת הגזמתי השנה עם דגמח"ים (ובגדים בכלל) אז כדאי שאני ארגע קצת...

O Boy

New member
אמממ...

כן אני אוהב לקנות שם... לא ראיתי שם דגמ"ח בפעם האחרונה שהייתי שם. המחיר לא כזה נורא, אבל באמת הדגמ"ח הולך לצאת מהמודה... אז לא שווה.

SsssTaaaR

New member
מכנס חמוד..../images/Emo9.gif צבע מזעזע

זו רק אני או שבזמן האחרון הולך מכנס ורוד?!

Finix7

New member
לדעתי, כן.

נראה ממש מיוחד ויפה והכל.. רק מה זה הפסים האלה שמשתלשלים שם?.

זה מ"תות" לא?!

לחברה שלי יש אחד כזה בהדפס צבאי שקנתה בכיכר המדינה ב800 שקל.. גם אמיר פיי-גוטמן הולך עם אחד כזה באפור (ואם אני לא טועה גם בלבן) נראה לי קצת מוגזם המחיר.. אבל הוא די יפה

כמה??????????????????

800 ש"ח?????????. וואי זאת הגזמה.... ואני חשבתי שאני מגזימה כשקניתי מכנס ב650..... יאמה....... נעלי שפיץ עלו לי פחות ב10 ש"ח(790):)

למעלה