דגנקולב מנצח בפעם שלישית ומה צפוי בקטע 13

gadis13

New member
דגנקולב מנצח בפעם שלישית ומה צפוי בקטע 13

ג'ון דגנקולב מנצח בפעם השלישית בסיבוב הספרדי ומקדים על הקו את טום בונן של האומגה פארמה וגרניירי של אסטנה.
FDJ החלו להראות פניהם בחזית הדבוקה ~ 35 קמ' מהקו, דואגים לסגירת הפער שנותר בשלב זה (~ 3 דק') מהבורח הבודד של היום, Matthias Krizek של קנונדייל לדבוקה. והאוסטרי אכן נתפס בזמן, לא מוקדם מדי - במרחק ובזמן הרצוי - 12 קמ' מהקו, מה שנתן את האות להזרקת קצב משמעותית עת קבוצות הבכירים בראשות טינקוף החליפה את FDJ, בנסיון לדאוג שבעל החולצה האדומה, יקירה קונטאדור, יגיע בשלום לחוף מבטחים.
ושוב נצפתה אותה סיטואציה מוכרת שגוררת באופן בלתי נמנע להיווצרות מצב סף אנרכי. שלל קבוצות בעלות אינטרסים שונים נלחמות בכדי להשיג יעדים דומים; מחד

קישור

מה עשו trek בסיום

בסיום היה פיצול, לכאורה בגלל התאונה, אבל אני לא בטוח שזה לא היה בגלל המהירות והעיקולים במסלול והתאונה הייתה רק תוצר לוואי. בק"מ האחרון נשארו בערך 10 רוכבים מקדימה. שניים מהם היו מקבוצת טרק: קנצ'לארה והרוכב הצעיר והמוכשר סטויבן שהוא ספרינטר לא רע. לא ברמה של דגנקולב, אבל בהחלט יכול לנסות לנצח בקטע. שניהם אפילו רכבו ביחד. מי שיראה את הסרטון (מדקה 6:00) [URL]http://www.steephill.tv/players/youtube3/?title=Last+6+Km+of+Stage+12&dashboard=vuelta-a-espana&id=xttPu0pxgk4&yr=2014[/URL], יראה שהשניים יוצאים בסיום לצד השמאלי של המסך כשסטויבן מוביל וב-30 מ' האחרונים קנצ'לארה עובר אותו ושניהם מסיימים במקומות 9-10. אני הייתי מצפה שקנצ'לארה ינסה לצאת בשבירה לספרינט מאחור, כ-400 מ' לסיום כשסטויבן יושב עליו ומנסה לסיים בניצחון שלו. במקום זה הם רכבו בצורה שמרנית רק בשביל לסיים. אולי לא היה להם כוח. אולי לא היה להם תיאום. אולי הרוכב הצעיר היה צריך להוביל את הוותיק. בכל אופן - חבל.

gadis13

New member
קנצ'לארה יתחרה רק במירוץ כביש

באליפות העולם בפונופרדה.
חולצות אלוף עולם במקצה נגד שעון יש לו מספיק ומה שכפי הידוע מעניין אותו זו 'החולצה האחרת'.
התוואי במרוץ הכביש בפונופרדה הולם את יכולותיו, יותר מזה בשנה שעברה בפירנצה.
קישור

gnh23

New member
לדעתי, הבין שאין לו השנה סיכוי נגד טוני מרטין

למעלה