דג במרקם "מסטיקי"
שלום,
הכנתי דג דניס טרי (שדגתי בעצמי
) לפי המתכון הבא:
זה קרה לי לפני שבוע עם דג בורי שגם אותו דגתי (כלומר טרי).
אנחנו בדיכאון עמוק
אפשר עזרה??
שלום,
הכנתי דג דניס טרי (שדגתי בעצמי

- טיגנתי שום וכוסברה בחמאה ויין לבן
- שמתי את הדג בתבנית ושפכתי עליו את התערובת
- מרחתי על הדג שמן זית ומלח גס
- הכנסתי את הדג לתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות למשך 20 דקות.
זה קרה לי לפני שבוע עם דג בורי שגם אותו דגתי (כלומר טרי).
אנחנו בדיכאון עמוק

אפשר עזרה??