דג בקלה עם ציפוי טעים
מצרכים:
חבילה בקלה.
ביצים.
מלח גס, פלפל שחור גרוס.
חבילה פירורי לחם גריסיני.
חבילה שומשום.
כמה לימונים (להשרות את הדגים).
קמח כוסמין.
ההכנה:
לשים את הדגים בקערה גדולה לסחוט עליהם מיץ מכמה לימונים טריים, ולהשרות חצי שעה, לשטוף ולסנן.
לייבש את הדגם היטב במגבת.
להכין צלחת עם קמח כוסמין.
לטרוף כמה ביצים ולשים בצלחת.
לשים בצלחת חבילה פירורי לחם גריסיני
ולפזר בפנים שומשום מוסיף טעם.
ההכנה:
לטבול את הדג בקמח ולנער, לטבול את הדג בביצים ואחר כך בפירורי לחם
ולטגן.
הציפוי כך יוצא מאוד טעים וילדים מאוד אוהבים את זה.
מצרכים:
חבילה בקלה.
ביצים.
מלח גס, פלפל שחור גרוס.
חבילה פירורי לחם גריסיני.
חבילה שומשום.
כמה לימונים (להשרות את הדגים).
קמח כוסמין.
ההכנה:
לשים את הדגים בקערה גדולה לסחוט עליהם מיץ מכמה לימונים טריים, ולהשרות חצי שעה, לשטוף ולסנן.
לייבש את הדגם היטב במגבת.
להכין צלחת עם קמח כוסמין.
לטרוף כמה ביצים ולשים בצלחת.
לשים בצלחת חבילה פירורי לחם גריסיני
ולפזר בפנים שומשום מוסיף טעם.
ההכנה:
לטבול את הדג בקמח ולנער, לטבול את הדג בביצים ואחר כך בפירורי לחם
ולטגן.
הציפוי כך יוצא מאוד טעים וילדים מאוד אוהבים את זה.