same same1
New member
דג בתנור שבועיים וחצי אחרי.. מותר או אסור???
היי לכולם,
אני מנסה לגוון את התפריט המשעמם של אחרי הניתוח.
אני עושה אמנון בתנור שיש בו רק תבלינים (שום, פפריקה, מל"פ וגריל דג) וקצת שמן זית. הוא מאוד רך. האם זה בסדר שבועיים וחצי אחרי ?
ומתי להתחיל פתית/פרכיות/טוסט טעים/ לחם ?
תודה רבה וסופ"ש נעים
היי לכולם,
אני מנסה לגוון את התפריט המשעמם של אחרי הניתוח.
אני עושה אמנון בתנור שיש בו רק תבלינים (שום, פפריקה, מל"פ וגריל דג) וקצת שמן זית. הוא מאוד רך. האם זה בסדר שבועיים וחצי אחרי ?
ומתי להתחיל פתית/פרכיות/טוסט טעים/ לחם ?
תודה רבה וסופ"ש נעים