דג גופי...

דג גופי...

עכשיו קניתי כמה דגים וביניהם דג גופי נקבה יש לה בבטן קצת למטה נקודה כזאת שחורה קטנה כאילו הנקודה מבפנים הבטן השאלה שלי היא מזה אומר? שהיא עומדת להשריץ? תודה

יכול להיות...

עד כמה שידוע לי נקודה כהה בבטן אומרת הריון היא שמנה? אם כן אז יש סיכוי טוב שהיא תשריץ...

הנה צילמתי תמונה

לא כל כך רואים התמונה את הנקודה אבל סימנתי לך אותה כדי לשים אותה בתא השרצה? ואם נגיד אני שם בתא השרצה והיא משריצה אז יש מצב שהיא אוכלת את השרצים שלה?

היא לא בהריון!

ככול הנראה! אין לה בטן ואין לה שחור! אם יש בן באק' מה שנשאר לך לחכות! גופים מזדווגים כמו נמלים! בכמויות ובמהירות וכמובן בקלות רבה! לא צריך להוסיף כלום (אם יש בן) רק לחכות... בהצלחה

יש לה שחור...

פשוט המצלמה לא קלטה את השחור...כי הדגה כל שניה זזה בכל זאת תודה.

אממ...

יכול להיות שהיא כן אבל עוד לא השמינה.. ואלאד היא יכולה להיות בהריון כבר מהחנות בלי שהוא יקנה זכר. צ'מע.. תעקוב אחריה תראה אם היא משמינה והכתם נעשה גדול וכהה אז תעביר לתא השרצה(כמובן רק כשהיא ממש שמנה כדי של תהיה שם זמן רב מדיי) ומייד אחרי ההשרצה אתה מוציא את האמא ומשאיר את השרצים בתא השרצה לבד כי אם תשאיר את האמא היא תאכל אותם.

slug

New member
גופים מזדווגים כמו נמלים!

גופים מזדווגים כמו נמלים!

זה לא משנה.

לגופית מספיקה הזדווגות אחת לכל החיים. גם אם זכר בחנות הפרה אותה לפני שנה, היא עדיין יכולה להכנס להריון מהזרע שלו שהיא שומרת אצלה. אותו כנ"ל נכון לגבי כל יולדי החיים.

לכל החיים?! טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שדגיגה נכנס להריון מזכר לא כל החיים היא תיהיה בהריון אלא רק 6 פעמיים כל חודש לידה! אחרי ה-6 חודשים אם לא יהיה זכר היא לא תיכנס להריון! בהצלחה

ספר את זה לגופית שהיתה לי פעם.

כשהייתי בן 10, גידלתי פעם דגה יחידה במשך שנה וחצי- היא לא הפסיקה להשריץ, והדגיגים לא הפסיקו למות.

אז...

זה נשמע לי קצת מוזר, אפילו לא קצת, אפילו הגזמה! אבל אם זה קרה אני לא יתווכח! לא יודע הדגיגה שלך מיוחדת, מאיפה אני אמור לדעת למה?! אני יודע שלרוב\כמו שתצריך להיות זה 5-6 פעמים רצוף!

למעלה