דג מורנה- צימחוני?

K o n d A s o n

New member
דג מורנה- צימחוני?

שלום רב, האם מישהו יודע אם המורנה (דג שנראה כמו צלופח) הוא צימחוני או אוכל דגים. תודה

אורי-

New member
לא צמחוני , בשרוני.

אני לא קונה כזה כי האוכל האידיאלי בשבילו זה דגים חיים . . .

K o n d A s o n

New member
שאלה נוספת

יש ברשותי מספר אפרוחים, האם ניתן (אחרי הלם חשמלי קל הסרת הפרווה, וכמובן אחרי התהליך לדאוג להשאירם בחיים) לתת אותם למורנה שלי?

ממש משקיען

גם לתת להם הלם חשמלי (אבל קליל כי אתה רחמן) , וגם לקלף להם את הפלומה ואז לתת למורנה. איך תתן הלם חשמלי קליל? האם תגלח אותם עם ג'ילט מאך 3 , או אפיליידי גולד? או אולי שעווה? או הסרת שיער בלייזר? אם ישאר בהם מטען חשמלי - המורנה תהפוך לצלופח חשמלי? ושאלה אחרונה - אתה שפוי? אין לך לב? מילא להאכיל במשהו חי , אבל מה זו ההתעללות הזו?

K o n d A s o n

New member
עזרה דחוף

קראתי את מה שרשמתם לגבי ההתעללות, והבנתי שאתם צודקים. אז החלטתי להגביר את עוצמת הזרם החשמלי ולהרוג את האפרוחים ורק אז לתת אותם כאוכל למורנה. אבל הבן שלי הקטן בן ה-8, שידוע בהיותו מתעלל בבעלי חיים, הכניס את האפרוחים עם הפרווה לפני הגילוח. המורנה אכל את האפרוחים (4) התפרפר במים והופיעו עליו נקודות לבנות. מה המשמעות של הדבר? כרגע המורנה חי, אבל אני חושש לחייו. מה אני יכול לעשות?

המורנה הפכה לצלופח חשמלי?

כשחישמלת את האפרוחים יצא ריח מגעיל? הם צרחו "הצילו הצילו" ? הבן שלך מתכנן לאונן לאקוואריום לכשיפיקו אשכיו את נוזל הזרע?

אורי-

New member
לטרולים לא עונים , אבל אפשר לשחק

אני אישית די משועשע מהשרשורים האלו. זה עדיין לא דוחק הודעות אחרות אחורה , ולא מזיק לאף אחד.

varda

New member
זה כן דוחק הודעות

ואם כל הכבוד אני מעדיפה לקרוא הודעות שלך של סויקון ושל וויז ולא של טרולים...

xenophonix

New member
תשובה לשאלתך

דג המורנה חי באזורים בהם המים יחסית חמים (מי ים כמובן) הוא בעל מערכת שיניים עליונה ותחתונה. שיניים קטנות וחדות. דג המורנה ניזון בעיקר מדגים קטנים שהוא לוכד ליד מערכות של שוניות או סלעים. אני מקווה שבכך עניתי לך, למידע נוסף אני ממליץ לך להיכנס לאתרים של אוניברסיטות בהם יש מחלקת ביולןגיה ימית. (אוניברסיטת מיאמי למשל). מושיק

למעלה