דג סלומון

דג סלומון

פעמים רבות הכנתי דג סלומון גם בטיגון וגם בתנור ולצערי לא הצליח. אולי יש למישהו "מתכון-מנצח,"
 
הסוד הוא דג טרי

אפייה בתנור עם יין להן טיפה חמאה הרבה שום ,פלפל מלח ותו לא. אבל בלי דג טרי ממקום טוב, אין כלום...
 
מתכון לדג סלמון

שלום אני מצרף מתכון של דג סלמון הפעם לא באפייה או טיגון, כי אם באידוי
 

yamkachol

New member
אפשר גם,

לקנות קפוא ב"סופר". מפשירו. שוטפו. שם בתבנית - מורח קלות בשמן זיית. נועץ כמה וכמה שיני שום. מפזר בנדיבות רוזמרין.אפשר לנתק את העלים מהגבעול, או לפזר כמה גבעולים. לשים בתנור - חום בערך 180 מעלות צלזיוס. כעבור כ- 10 ד' לבדוק עוצמת השחמה. כעבור עוד 5 ד' שב ובודק. איני זוכר כמה זמן נדרש - אך אם הנסיון בא המזל.... הבשר מוכן - כשאתה בודדק בעזרת מזלג שהוא נפרד יפה - ונראה מבושל. כדאי להזהר מבישול יתר, אשר מיבשו... מקוה שההסבר טוב - ותקבל מעדן דג סלומון... בתיאבון.
 

yaeli20

New member
אותו מתכון בשינויים קלים

אני עושה את אותו הדבר רק במקום השום (בגלל אלרגיה) מוסיפה לרוזמרין גם פטרוזיליה ופטריות שמפניון. כל השאר אותו הדבר. בהצלחה ובתאבון
 
למעלה