אפשר גם,
לקנות קפוא ב"סופר". מפשירו. שוטפו. שם בתבנית - מורח קלות בשמן זיית. נועץ כמה וכמה שיני שום. מפזר בנדיבות רוזמרין.אפשר לנתק את העלים מהגבעול, או לפזר כמה גבעולים. לשים בתנור - חום בערך 180 מעלות צלזיוס. כעבור כ- 10 ד' לבדוק עוצמת השחמה. כעבור עוד 5 ד' שב ובודק. איני זוכר כמה זמן נדרש - אך אם הנסיון בא המזל.... הבשר מוכן - כשאתה בודדק בעזרת מזלג שהוא נפרד יפה - ונראה מבושל. כדאי להזהר מבישול יתר, אשר מיבשו... מקוה שההסבר טוב - ותקבל מעדן דג סלומון... בתיאבון.