דג סלמון
רבים מהמתכונים לדג סלמון כוללים השרייה של הדג במיץ לימון לפני האפייה / בישול / טיגון. במתכונים רבים גם משתמשים במיץ לימון באפייה / בישול / טיגון עצמם. היום שמעתי (ממקור לא מוסמך) שאין להשתמש במתכונים של סלמון במיץ לימון, מפני שזה הורס את האומגה 3 שיש בו. האם יש אמת בדבר
נ.ב שמעתי שבמקום מיץ לימון אפשר גם להשרות בבירה לבנה. האם גם כאן - אותה הבעייה
[השאלה כתובה גם בפורום שאלה קטנה ובפורום תזונה]
רבים מהמתכונים לדג סלמון כוללים השרייה של הדג במיץ לימון לפני האפייה / בישול / טיגון. במתכונים רבים גם משתמשים במיץ לימון באפייה / בישול / טיגון עצמם. היום שמעתי (ממקור לא מוסמך) שאין להשתמש במתכונים של סלמון במיץ לימון, מפני שזה הורס את האומגה 3 שיש בו. האם יש אמת בדבר

