דג קרב שוכב בתחתית האקווריום

דג קרב שוכב בתחתית האקווריום

שלום,
יש לנו דג קרב כמה חודשים, ובשבועות האחרונים הוא שכב בתחתית האקווריום כל הזמן ולא שחה בכלל. הייתי בטוחה שהוא מת. הוא גם הפסיק לאכול.
ואז שרציתי להוציא אותו ראיתי שהוא בעצם חי והמשכתי לתת לו אוכל אבל הוא לא אכל.
עכשיו פתאום בימים האחרונים הוא התחיל לאכול. אבל זה נראה כאילו קשה לו לשחות לאוכל. כאילו ממש קשה לו לשחות. והוא עדיין שוכב בקרקעית כל הזמן.
מה יכול להיות שיש לו?
כל הדגים שהיו לי מתו מהר שהגיעו למצב כזה והוא שורד ככה כמה שבועות.

אשמח לתגובות

dorliking

New member
היי

קודם כל , תירגע , זה הכי חשוב !
אין לך הרבה סיבה לדאגה , גם לי יש דג קרב כבר כמעט חצי שנה+ , דגי קרב נחשבים דגים עצלנים , שלא שוחים הרבה , גם שלי נמצא בקרקעית רוב היום ...
הייתה תקופה של כמה זמן שהוא לא אכל , אחרי כמה זמן זה הסתדר , יכול להיות שאיכות המים ירודה ומומלץ להחליף את המים ....

הי אני בת

אז ברור שאני לא ארגע

דבר שני החלפתי לו את המיים כי היה ירוקת. הוא עדיין שוכב.

roeeya

New member
היי

דגי קרב סובלים מיחצנות רעה

בגלל שהם זולים ולא צריכים מרחב מחיה גדול, מוכרים אותם בכוסות, צנצנות ושאר מיכלים קטנים. הבעיות מתחילות אחרי כמה חודשים כאשר הזיהום במים מגיע לרמות קטלניות או שמתחיל החורף ומחליש אותם.
דג קרב צריך פילטר וגוף חימום. בלעדיהם יהיה לו קשה להחזיק יותר מכמה חודשים. אני לא בטוח אם את הדג הזה אפשר להציל, השאלה היא האם את מוכנה להשקיע קצת כסף כדי שהדג הבא יחיה טוב יותר

הי,

אני יודעת שנותנים להם חרא תנאים בחנות...
אצלי בבית יש להם לוקסוס. זה לא הדג קרב הראשון שלי היה לי כמה והם אומנם לא היו פעילים מי יודע מה אבל לא שכבו ממש על התחתית על צד הגוף.
וסתם שאלה..
דג קרב יכול לחיות עם עוד דגים?

roeeya

New member
לוקסוס יחסית לבתים אחרים לא אומר

שאלו התנאים שהדג צריך.
תעלי תמונה של האקוריום עם פירוט ציוד ונתחיל משם

yan93

New member
האם יש באקווריום אלמנטים לקישוט?

מניסיון עבר קרה לי בדיוק אותו דבר..
שמתי לקישוט כדורי סיליקון קטנים כאלה שמתנפחים במים, ואחרי כמה זמן זה קרה, הסבירו לי שהכדורים צורכים חמצן וזה משפיע על המים והדג, הוצאתי אותם החלפתי מים והכל הסתדר!

למעלה