דג
הכנת דג שלם (אמנון וכו') בתנור:
1. דג הוא יצור אמפיבי (חיי במים) ולכן העור שלו חסין לחדירת טעמים ונוזלים. גם חלל הבטן כזה. מילוי הדג לא יוסיף הרבה טעם לבשרו.
ע"מ להתגבר, חותכים חריצים בצידי הדג (נקרא סיזולט) ובו מכניסים את התיבול: עשבי תיבול, שום וכו').
אני אוהב להכין את האמנון בתנור, עם חמאה ועשבי תיבול (תימין).
אחרי כ-20 דקות מכוסה ברדיד אלומיניום, מסיר ונותן לו להשחים מעט.
זהירות שלא יתייבש...
הכנת דג שלם (אמנון וכו') בתנור:
1. דג הוא יצור אמפיבי (חיי במים) ולכן העור שלו חסין לחדירת טעמים ונוזלים. גם חלל הבטן כזה. מילוי הדג לא יוסיף הרבה טעם לבשרו.
ע"מ להתגבר, חותכים חריצים בצידי הדג (נקרא סיזולט) ובו מכניסים את התיבול: עשבי תיבול, שום וכו').
אני אוהב להכין את האמנון בתנור, עם חמאה ועשבי תיבול (תימין).
אחרי כ-20 דקות מכוסה ברדיד אלומיניום, מסיר ונותן לו להשחים מעט.
זהירות שלא יתייבש...