|דהאם אתם ממלאים טופס הזמנת עבודה ?

|דהאם אתם ממלאים טופס הזמנת עבודה ?

כאשר אתם סוגרים עיסקה האם אתם ממלאים טופס הזמנת עבודה ? אילו פרטים מכיל הטופס ? האם אפשר לקבל דוגמות. תודה ..

הסכם אימון

אשמח לשתף איתך את הסכם האימון שאני מציג למתאמנים שלי ומחתים אותם עליו. יש ערך גדול מאד של בהירות לשני הצדדים. אוכל להעביר לך במייל אם אדע את כתובת הדוא"ל שלך.

tlingit

New member
היה לנו פעם דיון בעניין הזה

לפני כמה חודשים היה לנו דיון בנושא ההסכם בין מאמן למתאמן מותר להיות סקרנית ולשאול מה דעתך בנושא ומה אתה כולל בהסכם? - אילו שיקולים מנחים אותך, מה התוקף והמשמעות שאתה רואה בהסכם, באיזה שלב באימון אתה עובד על ההסכם וכן הלאה

הסכם אימון - הביטוי הראשון למחויבות

וללקיחת אחריות של שני השותפים בתהליך האימון. אני גם חושב שהמשמעות העיקרית בהסכם אימון חתום היא שזהו המקום הראשון ליצירת בהירות עבור המתאמן/ת. אני חותם ומחתים את המתאמן על הסכם האימון מיד בתום שיחת ההכרות הראשונה (אם אכן בחר להמשיך באימון), או לכל המאוחר לפני שיחת האימון השניה. ההסכם שלי כולל סעיפים שמבהירים את התנהלות תהליך האימון, יום וזמן, סכום ומועד התשלום, תוקף ההסכם (מס' שיחות האימון), סודיות, מהות היחסים (מחוייבויות המאמן והמתאמן) ונספח לפרטים אישיים. חשוב לי לציין שבהסכם שלי מובהר שבכל שלב ניתן בהודעה מראש להפסיק את הסכם האימון - אין בהסכם כוונה לכבול - רק להבהיר ולא להשאיר שום מקום של חוסר הבנה או חוסר תיאום. קראתי את הדיון הקודם שהיה בפורום ונאמרו בו דברים דומים. אני מכיר גם מאמנים שעובדים ללא הסכם כתוב וחתום. גם הסכם בע"פ הוא הסכם בעיני כל עוד הוא משיג את המטרות של יצירת בהירות ומחוייבות לתהליך.

tlingit

New member
../images/Emo51.gif ועוד שאלה

ציינת שזהו הביטוי הראשון למחוייבות, האם אתה יוצר עם המתאמנים הסכם נוסף בשלב מאוחר יותר?

כוונתי היתה ...

שכשמתאמן חותם על הסכם אימון, זהו צעד מעשי ראשון עבורו שמבטא את המחוייבות שלו לתהליך. אני חותם הסכם אימון לתקופה של 3 חודשים (12 שיחות אימון) ומאריך את תוקף ההסכם (או חותם על הסכם חדש) עם מתאמנים שבוחרים להמשיך להתאמן.

tlingit

New member
../images/Emo45.gif

נחמד שאפשר להמשיך דיון מלפני כמה חודשים ולהוסיף דעות ורעיונות של מצטרפים חדשים שלא היו בזמן הדיון

המון תודה !

אני מודה לכם על הנכונות להיות לעזר. שלחתי לך את כתובת המייל שלי.. ואשמח גם אם נדבר במסרים .. זה אכן שלב חשוב ! חגית.

אמאילי

New member
../images/Emo24.gif גם אני רוצה להודות לדורון

ששלח גם לי את ההסכם ומוסיף תובנות חשובות המון תודה על הנכונות לשיתוף וסיוע

למעלה