דה בויז אר בקין טאון

דה בויז אר בקין טאון

כפי שכבר ידוע לחלק מכם, חזרנו לעזה למרות שעזה לא מחכה לי כי גם שם אהיה לבד.. נו טוף.. לפחות יש כאן אל-ג`זירה מצויינת.. בכולופן, מה שבאמת מטריד אותי אובר אנד אובר זה שזו הפעם השלישית שאנחנו נמצאים כאן בזמן האחרון וממילא ניתן להגדיר את זה כטרילוגיה ולפי הסרט "צעקה" הדבר שמיחד טרילוגיות זה שהגיבור מת בסוף החלק השלישי - עובדה שלא מסבה לי עונג רב בהתחשב בכך שאני הגיבור וכאלה.. בברכת "אחי, החיים שלך בסרט" טובי - תסריטאי שחושב שהצליח למצוא מד"ב דל תקציב אפטר אול.

esterssh

New member
הדבר הכי נפוץ בטרילוגיות

הוא צניחה איכותית. העניין הזה אומר, כפי הנראה, שהשהיה תהיה משעממת, ואפילו פעם אחת נהג הטנק [אתה?] לא יצעק: "הי, אני חושב שדרסתי אישה עם עגלת תינוק" [שם, שם]. מצד שני, אם משפט כזה הופך את השהיה לאיכותית- אני בעד המאפיין הבולט בטרילוגיות עליו דיברת אתה: מותו של הגיבור. בברכת "אחי, החיים שלך בזבל" אני- תסריטאית [תחזית אופטימית מדי] שחושבת להמציא סוחטי דמעות עתירי קלוריות. [שיט, רציתי להגיד משהו על תקציב ועל מד"ב רך. אל תשכח שאתה השחקן בסרט הבא שלי.] ט-ט-טדם.

טעות נפוצה

רבים טועים בקטע הנחמד (!) הזה ובטוחים שסרט מד"ב צריך להתאפיין בעלילה רווית אקשן. מד"ב בהחלט יכול להתבסס על סיפור אהבה לא שגרתי בין החייל הנלחם על חייו לבין תושבת כפר-דרום שהצליחה לגבור על כל הסטטיסטיקות.

estersh

New member
כל מה שאתה צריך זה לרצות באמת למות

ואז לראות ת'מוות בורח לך מול העיניים. ומנסיון של מי שעברה את מחסום הפספוס של הפיגוע השלישי ועכשיו כבר תחיה לעולם, אני חייבת לציין שהייתי מופתעת לגמרי לגלות שבתסריטים האלו הייתי מוצלחת הרבה יותר ממך. החלומות, ההכנות המוקדמות.. מה שמוכיח שזה כנראה באמת עניין של רצון. (קטע מצונזר על החיים היפים)

לורוצה

New member
זה אומר שלא תהיה הקרנה במוצ"ש?

לא, לא טיפול בסרטן, ט'. אני מדבר על צפיה משותפת בסרטים (הבסיס של כל קשר טוב והגיוני בין שני אנשים... יה רייט...). אז לא יהיה? מאכזב... בניתי על זה (כמו גם על קבלה של כמה סרטים אחרים ממך שכבר ראית ואני עוד לא. "קיל ביל" "אפקט הפרפר" ועוד אחד או שניים)

אז זהו..

כאן חסדי שמים נכנסים. בשבת אמורה אי"ה להיות האזכרה של סבא שלי ז"ל. ביקשתי לצאת ויש סיכוי כלשהו אי"ה שיתנו לי. אם כן, אשמח לחזק את הידידות איתך בנוסף לכמה רכילויות עסיסיות סטייל "איך בת רובים העיפה אותי" (בת-רובים - ההיפך של בת מיעוטים.. מבוסס על מחקרים גיאו-קרטוגראפים של השניה).

esterssh

New member
אומרים עליך

שאתה לא אוהב לריב, אז אנלא אומרת מה שעמד לי על קצה הלשון ["חקיין, בדיוק בבוקר אתמול *אני* אמרתי *לו* את אותו משפט, רק במקום קיל ביל ואפקט הפרפר- שהזכרתי את המונח הזה בהקשר אחר- אמרתי כנראה ברזיל, האזרח קין וככל העולה בדעתך- כלומר דעתו"]. אומרים עליך שאתה לא אוהב לריב, אז אנלא אגיד את המשפט שעומד לי על קצה הלשון ["כן, רואים עליך איזה טוב אתה. ראית שיש לך מוצ"ש פנוי וחשבת לעצמך: טוב. ז'תומרת, טובי! יש לי איזה ידיד בשם טובי שצריכים לשמור אתו על קשר מדי פעם, אחרת איך אני אשיג סרטים? טוב שיש לי מוצ"ש פנוי, אלך אל טובי ויחד נראה איזה סרט-שניים והוא יביא לי שלושה-ארבעה אחרים. דרך טובה להעביר מוצ"ש פנוי"]. אומרים עליך שאתה לא אוהב לריב, ובלי קשר לזה יש לי איזה משפט על קצה הלשון. יותר שאלה. יותר שאלה רטורית: אני יכולה לבוא גם? [הערה בשולי העמוד: הפסקה האחרונה היתה, כמובן, בשביל לא לצאת מניאקית ושלא ייראה שיש לי משהו אישי נגד לורוצה- כי כמובן שהדבר לא נכון והוא ממעט להמצא סביבי ממילא, כך שבטח אין לי סיבה טובה לכך. ובכל אופן, הפסקה האחרונה תעיד שאני נורא מחבבת את לורוצה ואפילו מנסה להתחנפן אליו. כהרגלי בקודש. והכל- כמובן- על טהרת האמנות שהיא נר שורף לרגלי.]

לורוצה

New member
אז הם משקרים

(בעיקר כי מסתבר שאני אמרתי את זה והם רק ציטטו). ומה אומרים עליך? (לבוא אל טובי? *מחניק צחוק חרישי*)

esterssh

New member
במו עיני ראיתי

כן כן- אני, ולא אחרת, ולא שליח, ולא מלאך, ולא שרף, ולא רוח הקודש- שהזמנת מישהי לבית שלך. מישהי בשר ודם ועוד כמה איברים. כן כן כן! ואם אף אחד לא גילה התנגדות לצעד הזה, ואם העלית על דל מקלדתך רעיון שאמור להיות מופרך, מדוע זה צחק לו הילד שמעליך? זאת ועוד, אישה חכמה הבטיחה לגלות לי חלונות אחוריים [יש להיצ'קוק סרט כזה, הוא יושב אצלי בהארד דיסק וטרם הספיקותי לראותו] שדרכם אוכל להשתחל פנימה ולהיות שותפה בהקרנה הפרטית הזו. [זאת ועוד, שמתי לב לתופעה משונה: אני בהחלט מרשה לעצמי להצהיר הצהרות נבובות או משפילות כאן. אין זה המקום להוכיח, אולם הדברים ידועים כבר לכל ברבי ורב, והסיבה להן היא אחת- וגם אודותיה לא ארחיב כאן ועכשיו.]

esterssh

New member
איש יקר

במוצ"ש אני שולחת אליך שליח/ה מיוחד/ה לאזורנו שת/יקח את הסרטים הבאים ועוד ממך, כפי שהבטחת בפריוויוס יום. אם תבקש ממני לחתום על פיצוי במידה ויווצר נזק כלשהו הרי שאעשה זאת. הסרטים הם כדלהלן: 1. האזרח קין 2. הקיסר נפל על הראש [זה אתה אמרת] 3. שר"ה 2, 3 4. אהמ.. יש לך את סרט ההמשך של דספרדו? את שניהם [יש שניים, לא?]? 5. כל סרט שבא לך, בעצם 6. כל סרט שיש לך, בעצם תודה רבה וחן חן.

האזרח קיין והפרפר בדרך אלייך

את הקיסר לוצרבתי עדיין, דספרדו אני לא מוכן לתת (מעין פעולה הופכית לסרט 'הצלצול' - תפקידי בעולם מוגדר בהרחקת אנשים מהקלטת הזוועתית הזו), שר"ה? וואלה, פעמבאה אביאלך וכל סרט שבא לי.. מממ.. אוווקיי...

אדנית

New member
תגיד לי נזק, עוד לא שמת לב?

כל הרמזים שלי, והוא עוד לא הבין שיש רק דבר אחד שמפריד בנינו.

למעלה