האשמייט קינגדום אוף זורדן -תחנת רדיו רמאללה עם הקריינית בעלת הקול המלטף.התחנה שהביאה לנו את מיטב פזמוני שנות ה60,בתקופה שבארצנו כימעט לא הושמעו אפילו לא בגל הקל.
עפ מצעד הפזמונים הלועזי, ואני שהייתי חולה על אלביס האזנתי ערב ערב בשקיקה. לא היה סטריאו ולא בטיח, צליל לא צליל - עם הפרעות ורעשים, ובכל זאת משהו משהו - במושגים של שנות ה-60.
וכן......זה שייך לעניין.......אבל עניין אחר..... מה אתם חושבים הוא החזיק ביד כדי להכין לעצמו כוס תה???? בקבוק חם......מגומי כזה...... שהיינו שמים על הגב כשכאב.....לא אנחנו.....הורינו.... בקבוק חובה בכל בית......למה בקבוק??????? ככה קראו לו.... הוא נראה יותר כמו איזה.....מלבן מצחיק ורך...בצבע וורוד-אדמדם.... מלא מים....עם פקק מיוחד שלא יזלו המים הרותחים...... תמיד פחדתי מהבקבוק הזה........... איזה פטנטים יש היום????????????? קרחום?????? שקיות עם קפסולות שאו ....מקפיאות או מרתיחות...... אמריקההההההההההההההה
בקבוק מים חמים מזכיר לי ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif
את מה שקרה לי בפעם הראשונה שהגעתי לביקור פה בנירובי ונסענו לאחד הלודגים בהר קניה ולפתע כשננסתי למיטה הרגשתי שיש משהו חם בתוך הרגלים מתברר שזה בקבוק מים חמים ששמים לחימום המיטה או הסדי, בקיצור אני חשבתי שאני מתה מצחוק ונזכרתי בינקותי איך אימי היתה שמה לי את הבקבוק החם כנגד כאב בטן, לא יאמן שעד היום משתמשים בזה פה בקניה תאמינו לי כל מה שקרה אצלנו בשנות ה- 50 -60 פה בקניה זה עד היום ממש מדהים .
מזג האויר בקניה ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif
כרגע לפחות החודש הזה אמור להיות טיפה יותר חם ובהחלט יש ימים שחם מאד בערבים כדאי להביא משהו ארוך.קורה לפעמים שגם קצת יורד גשם אבל לא קר. ובקשר לבין הרגליים זה לא.....