דה דה דם!!!!!! רשימת ימי הולדת של

מישהי17

New member
דה דה דם!!!!!! רשימת ימי הולדת של

אנשים שהיו בזינה, הרקולס וכיוצא בזה! מתחילים מחודש ספטמבר: 01.09- אדריאן ווילקנסון. 20.09-מייקל הרסט. 22.09-מיילס ווילאם מואיר (הבן של רנה למקרה ששכחתם!) 24.09-קווין סורבו. 27.09- מייגן (אין לי מושג מה השם משפחה שלה) דיסקורד! עברנו לאוקטובר: 11.10-יומולדת לקלודיה בלאק בעיקר מהרקולס אבל הייתה בזינה פעם אחת! 16.10-ג´וליוס רוברט ביי טאפרט- הילד הכי מאושר ובר מזל בעולם! 17.10-מישל אנג-טאי סאן בשבט ובעונה שישית של זינה
אקימי. ודילגנו לנו על נובמבר כי אף אחד שאני מכירה אל נולד אז!
ועוברים לדצמבר: 01.12- דין או´גורמן-איולאוס הצעיר או אורייון בזינה או הרבה דברים אחרים שאני לא אעבור עליהם עכשיו בזינה ובהרקולס! 14.12- טד ריימי! 15.12-אלכסנדרה טיידינגס! 25.12-לא יומולדת אבל שנה לכנס הראשון של זינה בישראל!! 29.12-טים אומנדסון או איליי! נקפץ לינואר: 24.01- וויליאם גרגורי לי- ווירג´יל! פברואר: 15.02- רנה אוקונר! 28.02- מארק פרגוסון- מוכר לעולם הזינאי כדגנין הרשע שניסה להרוד את סולן ובוריאס! ומרץ זה חודש עמוס וטוב שכך: 16.03- קווין סמית´! 28.03 -יום נישואים מס´ 4 ללוסי ורוב! מז"ט!!!! 29.03- יומולדת ללוסי!!!!!!!! 31.03- ג´קלין קים או לאו-מה הניצחית! הם החליטו גם לפסוח על חודש אפריל! ועוברים למאי: 09.05- האדסון לייק!!!!!!! ועכשיו יוני: 07.06- קארל אורבן- למרות שזה שרוי במחלוקת עדיין. 22.06- ברוס קמפבל! 30.06- יומולדת למרטון צוקס!! קיווי מדהים שכמותו! ונעבור ליולי: 02.07- קארל אורבן זוהי המחלוקת אז עד שמישהו ייתן את התאריך המדוייק יש לבנאדם יומולדת פעמיים בשנה! 15.07- יומולדת לדייזי לולס! אחרי מאמצים רבים מצאתי את התאריך שלה! היא נולדה בשנת 1988 למעוניינים! אוגוסט גם חסר שחקנים אבליש משהו קטן! 14.08 -שנה לכנס השני של זינה בישראל! וזהו זה! וואו זה היה כיף! אם פספסתי מישהו או מישהי תכתבו!

Niff74

New member
בבקשה רק לא לשכוח את... ../images/Emo54.gif

ג´ואל טובק, המוכר לכולנו בתור סטרייף או דיימוס (ועוד), שנולד בתאריך 2/6.

מישהי17

New member
מצטערת!!!!! איך יכולתי?

אהה ראיתי סרט מהלווין לפני כמה ימים והוא היה שם , לשתי דקות רק אבל!

canimal

New member
האדסון נולדה בחודש שלי

זה אות. זה אומר שיום אחד נהיה ביחד לנצח ונצח.

canimal

New member
זה אומר שאני והאדסון נהיה ביחד לנצח ../images/Emo3.gif

את גם אוהבת את האדסון ?

למעלה