דה ז'ה וו

abcd80

New member
דה ז'ה וו

שלום, מכירים את התופעה הזו של דה ז'ה וו? ההרגשה שכבר הייתי בסיטואציות מסוימות האלו בעבר למרות שברור לי מאוד שהסיטואציות האלו חדשות לי. לאחרונה זה בא אליי בתדירות גבוהה מאוד בייחוד בשבוע האחרון. ההרגשה הזו עולה אחרי שיחות שאני מנהלת עם אנשים מסוימים ואני מרגישה כאילו השיחות האלו זה משהו שהיה צפוי לקרות, כאילו חוויתי את זה בעבר. אני יודעת שיש הסברים מדעיים אפשריים לזה למשל כשל בזיכרון המוחי אבל נעזוב לרגע את זה, השאלה זה האם כל ההבזקים האלה של דה ז'ה וו שמגיעים אליי בתדירות גבוהה - יש לזה מטרה כלשהי? האם זה בא "לסמן" לי שאני בדרך הנכונה?

תמיר 101

New member
להבנתי

זה אומר שאת צריכה להתעורר, להפסיק לחלום ולחיות במציאות היש -:))) לגבי הדרך הנכונה, אין דבר כזה דרך נכונה. מכיוון שכל הדרכים נכונות ול יש רק את הדרך שלך.

rucale

New member
יש אפשרות יקירה

שתקראי את "מסע הנשמות" ותביני שכל המתרחש בגלגול הזה, הינו "סרט" שראית כנשמה לפני בואך לכאן. ובהחלט, יש כאן חיבור לנשמה, שמורה לך על דרך רוחנית, לדעתי. עכשיו הכל תלוי בך, באופן בו תבחרי להתפתח ובקצב שלך. תהני מהדרך...תפגשי אותנו...תעצרי, תעקפי ומה שבא לך! בהצלחה תאריך יפה ומאוזן היום תפסי טרמפ עליו 27.8.2007 רחלי.

abcd80

New member
שמעתי על הספר הזה

של מייקל ניוטון. כלומר כל נשמה לפני בואה לעולם רואה "סרט" על מה שהיא עתידה לחוות בגלגולה הקרוב ? ולגבי התאריך.. לא חשבתי עליו מה המשמעות שלו? באחת התגובות שלי למטה כתבתי שאתמול בערב היתה לי שיחת יחסינו לאן עם הבן זוג לשעבר ובנושא הזה יש לי המון דז'ה וו ובאמת מעניין אם יש לנושא הזה קשר למה שאני חווה. הבעיה היא שאני לא כ"כ רוצה להתעסק עם תקשור וכו'..ניראה לי גדול עליי העניין הזה

abcd80

New member
תאמין לי אני מאוד מציאותית

לעומת לפני כמה שנים שהייתי דיי חולמנית ולא כ"כ מחוברת למציאות.. אני כ"כ רואה את ההבדל בין אז לעכשיו. אתה צודק לגבי הדרך, אבל תהיתי לגבי תופעת הדז'ה וו , איזה מסר היא באה לתת? כלומר אם אני חווה דז'ה וו אז זה אומר שזה מה שצריך לקרות ?? ניראה לי נשגב מבינתנו כל התופעה הזו..

neophile

New member
לדעתי זה מסר מהעצמי הגבוה שלך

ייתכן כי מדובר באיזה סוג של מסר בנוגע לארועים העכשוויים , למקד את תשומת הלב שלך בבחירות שאת עושה ובכלל אילו בחירות עומדות בפנייך?

abcd80

New member
אכן אני עומדת בפרשת דרכים

מבחינה תעסוקתית ומבחינה אישית. אני אחרי פרידה מבן זוג שהיה אתי שנתיים וחצי אם כי המצב בינינו לא ברור ודווקא בכל הקשור למצב הזה יש לי המון דז'ה וו. למשל קבענו שניפגש אתמול לשיחה חשובה ("יחסינו לאן?") ואיכשהו שעה לפני הפגישה היה לי ד'זה וו כאילו הרגשתי שזה מה שצריך לעשות כל צעד זה מה שיקרה. אז תהיתי מה המסר מנסה לומר לי בנוגע לזה למה דווקא בנושא הזה יש לי דז'ה וו כאילו מנסה לכוון אותי. גם מבחינה תעסוקתית - מצאתי עבודה זמנית ומקום העבודה היה איכשהו קצת מוכר לי וגם האנשים שעובדים אתי היו קצת מוכרים כאילו מכירים כבר שנים, ודיי התחברתי אליהם מהר מאוד וזה רק אחרי 3 ימי עבודה איתם. אז מה דעתך ?

neophile

New member
קטונתי מלדעת

מה העצמי הגבוה שלך רוצה להעביר לך אבל ההרגשה שאת מתארת מאוד מוכרת וגם לי היו תקופות כאלה

abcd80

New member
זהו שאני לא כ"כ מסתדרת עם התיאוריה הזו

של מסרים.. לא ברור מהו המסר אם בכלל יש מסר כזה. אז אם היו לך תקופות כאלה, מה קרה בסופו של דבר? האם ההרגשות האלה של דז'ה וו הובילו אותך לחוויות שאת כאילו זכרת או שתפקידם להזהיר אותך שלא תיכנסי לזה מראש ?

neophile

New member
במבט לאחור זאת היתה אזהרה

מצד שני אי אפשר לעצור את זרם החוויות אך כן ניתן לבחור באופציות שונות ולראות איך הדברים מתפתחים לכן ההמלצה העיקרית שלי אלייך היא לכתוב בפורטרוט הכל ..כל מה שעולה לך בדה ז'ה וו וכל מה שעולה לך בקשר לזה תמיד יש בחירות שאנו עומדים בפניהן אבל לא תמיד אנחנו בוחרים במודע , לכן המסר העיקרי הוא לדעתי שתהיי מודעת למצב שלך ואל תשפטי לכאן או לכאן , אל תתני לחלקים האנוכיים שלך לבצע את הבחירה ואל תטעי לחשוב שמה שנראת כמו הבחירה הרוחנית היא בהכרח לא אנוכית ... לפעמים אנחנו יכולים להיות מאוד אנוכיים בחוסר אנוכיות שלנו...תחשבי על זה.

בשורה גדולה יש לי עבורך יקירה

את תמיד, אבל תמיד נמצאת בדרך הנכונה
המטריקס אומר שהתופעה הזו היא באג במערכת המטריקס = מומלץ לצפייה

abcd80

New member
../images/Emo9.gif

כן.. כולנו כנראה נמצאים בדרך הנכונה למרות שעושים פה ושם טעויות.. המטריקס?. סליחה על הבורות אבל אתה מתכוון לסרט של קיאנו ריבס? אם כן אז לא צפיתי.. לא מתחברת לסרטי מדע בדיוני כ"כ.

על ראיית דז'ה וו = deja vue

זה יכול להיות גם כשאת חווה משהו שמתגשם לאחר מכן. זו תופעה מעניינת של ראייה עתידית, כשכדאי לך לשים לב אליה ולפתח אותה.

abcd80

New member
לא בטוחה שהבנתי אותך עד הסוף

את מתכוונת שאם אני חווה משהו והוא יתגשם לאחר מכן ? אבל אם אני חווה אותו הוא מתגשם באותו הרגע לא ? כבר שנים שיש לי חלומות "נבואיים" - כלומר אני רואה הרבה דברים בחלומות על אנשים מהסביבה שלי, ואפילו על אנשים שאני בקושי מכירה אותם. ואז לאחר זמן מה אני פתאום שומעת שמה שראיתי בחלום התגשם. אפילו על הריונות במשפחה המורחבת שלי אני חולמת עוד לפני שמבשרים על ההריון. הבעיה היא שקשה לי לפענח את החלומות בגלל המשמעויות השונות של הסמלים ולכן אני פשוט שוכחת מהם . זה אכן תופעה מעניינת אם כי קצת מרתיעה כיוון שאינני רוצה להתעסק עם העתיד אלא עם ההווה.

יקרה ../images/Emo9.gifabcd80

רציתי לךהבהיר כי ישנם 2 אסכולות לגבי הדה ז'ה וו- 1. " הייתי שם כבר" בגלגול קודם . 2. המצאות של זמן קצר בעתיד. כאשר המוח מתרגם את העתיד בהווה. מאחר ויש מצבים של אין מקום,אין מרחב אין זמן- אנו יכולים לראות בהווה סיטואציות שאנו הולכים לקראתם. או כפי שאמרתי- באחד מגלגולייך היית באותה סיטואציה. אני נוטה לקבל את הסברה השניה. לעיתים גם המוח שלנו מורכב, ולא תמיד אפשר להסביר מהיכן מגיעות אלינו תחושות מסויימות. אין צורך להרתע..מנפלאות המוח שכל הזמן יש מחקר ומגלים דברים נוספים על פעילותו- במודע ובתת המודע. אהבה אריאלה

למעלה