דה ז'ה וו

noa128

New member
דה ז'ה וו

זוכרים את זה ? אז דיברתי בסוף עם האמא ההיא והיא התנצלה בחיוך וסיכמנו שבפעם הבאה מוודאים שיש מישהו בבית ולא סומכים על הילד. היום היה שידור חוזר. לא תקרית דומה - שידור חוזר, זהה בכל פרטי הפרטים-למעט אחד: הבת שלי החליטה שהיא לא מצטרפת אז הבית לא היה נעול..., חוצמזה גם זכיתי להכיר את האבא של הילד ההוא, כשהוריד בחיוך את אופני הילד מהמכונית שלו ובירך אותי בערב טוב בלי לתהות למה אני יושבת באוטו ולא בבית.. את התקרית סיכם בנזוגי באופן הבא: (הידיים מורמות אל על בייאוש) "יש אנשים עם מזל, אין שכל-אין דאגות.."

kisslali

New member
אני הייתי מוותרת (אייקון של ב.ג.)

לא כועסת (אם את מסוגלת) אבל מוותרת על שירותי האירוח. ללי

לא ליטה

New member
ויתור חלקי

כי הילד, מה לעשות, הוא בכל זאת חבר מהגן ולך תסביר לזאטוט את האיסור הגורף. אבל באמת אין מנוס, כך נראה לי, מלזכור שיש שם שני מבוגרים-לכאורה שפספסו משהו בנושאים של אחריות ולכן לוודא תמיד שכשהילד שם יש מישהו בבית לקבל אותו בלי התראה מוקדמת. ואם בכל זאת חייבים לצאת - אז אפשר להגיד לו שהיום הוא יצטרך ללכת לחבר אחר. ועוד משהו קטן - למרות שהוא רק כמעט-בן-חמש ולמרות שהפשלה ההיא היתה כמובן של הורי החבר ולא שלו, אף פעם לא מוקדם מידי להסביר ולבקש גם ממנו שאף פעם לא יחזור הביתה מחבר או ילך למקום אחר בלי לדבר קודם עם אמא. לאט לאט זה נכנס והופך להרגל גם אצל קטנטנים. (לא יודעת לגבי הדאגות - אבל שכל בטוח שאין שם עודפים)

למעלה