דה ז'ה וו.

Tiryon

New member
דה ז'ה וו.

אני בטוח שרובכם חוויתם את החוויה הנפוצה של דה ז'ה וו.מצב שבו קורה אירוע כאילו אתם בטוחים שכבר ארע או הייתם נוכחים בו. לי אישית היה אירוע אחד של דה גה וו' מאוד עוצמתי.ישבתי בתחנת אוטובוס במשך עשרים דק' מחכה לאוטובוס,ואז לבסוף הגיע האוטובוס, אני עומד ופתאום עובר בי דה גה וו' ואני בטוח שמאחורי אותו האוטובוס מס' 87 שאני מחכה לו ישנו עוד אוטובוס 87 ועליו נמצא ידיד שלי.אני נותן בבטחון בלתי מוסבר לאוטובוס הראשון לחלוף,ואכן ממש מאחוריו עוד אוטובוס 87,ועליו ידידי.הייתי בשוק! מאיפה הבטחון הזה שהיה לי,שנתתי לאוטובוס שלי לעבור,איך יכולתי לחזות את המתרחש?

לי זה קורה המון

כשאני מרגיש שהדה ז'ה וו בא אני מנסה לעשות כל מיני פעולות שימנעו ממנו להתרחש וזה לא מצליח, נגיד הולך למקום אחר כל דבר שיעזור אבל בסוף הדה זה וו מנצח.

Tiryon

New member
למישהו יש הסבר לתופעה הזו?

במטריקס אמרו שזה סימן שהרעים מתקרבים...:)

יש אומרים

שאלו זכרונות מגלגולים קודמים שמתנגשים עם אירועים שחוזרים על עצמם בהווה. עניין מיסטי שכזה. אי אפשר לדעת, אבל זו בהחלט אחת התופעות המשונות...

Gilliana

New member
לא בדיוק... ../images/Emo13.gif

במטריקס זה סימן שנעשה שינוי יזום בתוכנת המטריקס.

100police

New member
זה קרה לי כמה פעמים..

ויש הסבר שאני לא רוצה להאמין לו - אבל בעצם יודע שזה רק הדחף של האדם להאמין ולהיות חלק מקונספירציות. סוג מסויים של דז'ה וו הוא כשאדם חושב שבחלומותיו כבר ראה את התמונה הזאת. לפי מה שהבנתי, הסיבה היא מין "קצר" במוח, שבגללו חושב האדם שהוא כבר ראה תמונה מסויימת. זה מה שהבנתי, אבל יכול להיות שזה בכלל לא כך.

noname20000000

New member
הסבר מדעי לתופעה-

אפשר לקרוא עליו כאן: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=162364&sid=16

למעלה