דה.... צריך עזרה

hasaroot

New member
דה.... צריך עזרה

אתמול אחרי בי``ס ידידה שלי באה ואומרת לי שכמה אנשים נפגשים אצלה ולבוא. אמרתי לה שאולי יש לי חזרות ואם לא אז בסבבה ושאני אתקשר אליה ויודיע לה. טוב, בערך ב6 התקשרתי אליה, אח שלה עונה בקול מפחיד ``הלו`` ``שלום, אפשר את ענת?`` ``מי זה`` הוא ממשיך עם הקול`` ``שגיא`` ``חכה שניה``, אני מחכה 5 דקות על הקו וסוף סוף ענת עונה ``ענת, הי זה שגיא, מה קורה?`` ``סבבה, מה קורה`` ``אני בסוף כן בא אלייך`` ``אוקי סבבה``. הלכתי לעיר לקנות ספרים לבי``ס ופתאום נזכרתי שאני לא יודע בדיוק מה הכתובת שלה (יש לי חרא של חוש כיוון וזאת הייתה פעם ראשונה שהלכתי לשם לבד) טוב אני מתקשר אליה מטלפון ציבורי(הסלקום שלי היה מת) ועוד פעם אח שךה עונה ``הלו`` ``שלום, אפשר את ענת`` ``מי זה?`` ``שגיא`` ``טוב שניה`` משאיר אותי דקה על הקו ואז הקו מתנתק. מחכה 5 דקות ומתקשר עוד פעם, בערך אותו סיפו, גם ב144 אי אפשר למצוא את הכתובת. הייתי שם כמה פעמים אז חשבתי לעצמי שאני אדע איך להגיע. להפתעתי, מצאתי את הבית בלי יותר מדי בעיות. רינג רינג בפעמון קול אחר עונה ``מי זה?`` ``שגיא, בשביל ענת`` ``טוב`` תוך חצי שניה ענת יוצאת שתי שניות אחרי שהיא יוצאת אח שלה גם יוצא ועומד 2 מטר מאחוריה בלי שום דבר לעשות, פשוט תוקע בי מבטים (אח גדול, דרך אגב)ומקשיב לשיחה. ענת אומרת ``העסק בוטל ולא היית עם הטלפון שלך`` ``את צוחקת`` טוב המשכנו לדבר ועדין אח שלה פשוט עומד שם מסתכל עלי ומקשיב לשיחה.כל כמה משפטים ענת צועקת עליו שיעוף ``נו עוף מכאן יקרציה`` הוא פשוט לא מגיב. אחרי בערך 10 דקות של שיחה שממש ללא נוח לי איתה בגלל האח אני אומר לו ``אתה מפחיד אותי בן- אדם`` ןאז עשיתי חיקוי שלו בטלפון רק שאמרתי ``מי זה, תאמר לי או שאני יורה בך`` ואז עשיתי קולות של יריות. המניאק (לא רוצה לקרוא לו בן זונה) פשוט עומד שם. טוב, עוד בערך 5 דקות של שיחה ואז הלכתי. הקטע הוא שאני חוזר לשם עוד יומיים ואני עוד פעם צריך לראות את האח ואין לי מושג אם להראות לו שאני ממש לא סובל אותו או להתנהג כמו סתם אח של ידידה. עזרה hasaroot

למעלה