דה קולינג שבוע הבא ב... Fridge של MTV.
T TCgirl New member 9/11/02 #3 הנה הפרטים: ../images/Emo187.gif בשבוע הבא זה אומר ביום שישי, כי The Fridge משודר בימי שישי, ובשעה 18:00... נקווה שהם באמת יהיו שם... *מחזיקה אצבעות*
הנה הפרטים: ../images/Emo187.gif בשבוע הבא זה אומר ביום שישי, כי The Fridge משודר בימי שישי, ובשעה 18:00... נקווה שהם באמת יהיו שם... *מחזיקה אצבעות*
W WickeDevil New member 9/11/02 #4 ידעתי את זה... ../images/Emo60.gif אמרתי את זה אתמול לניצ אבל לא הייתי בטוח לכן לא פרסמתי
T TCgirl New member 9/11/02 #5 לפי מה שהבנתי ../images/Emo187.gif הם יופיעו ב-EMA!!!! הייתם צריכים לראות את החיוך שעלה לי על הפנים כשראיתי את זה... * מאושרת* * מרחפת* טוב... לכוווווווולם! TCgirl (אירנה - כבר הזכרתי שאני מאושרת?)
לפי מה שהבנתי ../images/Emo187.gif הם יופיעו ב-EMA!!!! הייתם צריכים לראות את החיוך שעלה לי על הפנים כשראיתי את זה... * מאושרת* * מרחפת* טוב... לכוווווווולם! TCgirl (אירנה - כבר הזכרתי שאני מאושרת?)
T TCgirl New member 9/11/02 #7 עדיין.... הם ידברו.... ../images/Emo187.gif ז"א מה שנשאר מהם... אבל הם יחזרו ובגדול!!!
T TCgirl New member 9/11/02 #9 אני מאמינה שהם יסתדרו ../images/Emo187.gif בסופו של דבר. הם החליפו את שון, ודינו הוא נגן לא פחות גרוע, ועד כמה שזה עצוב שנייט ובילי עזבו - גם אותם יחליפו בנגנים לא פחות גרועים (אני מקווה). TCgirl (אירנה)
אני מאמינה שהם יסתדרו ../images/Emo187.gif בסופו של דבר. הם החליפו את שון, ודינו הוא נגן לא פחות גרוע, ועד כמה שזה עצוב שנייט ובילי עזבו - גם אותם יחליפו בנגנים לא פחות גרועים (אני מקווה). TCgirl (אירנה)
T TCgirl New member 9/11/02 #10 כתבתי דינו הוא ../images/Emo187.gif נגן לא פחות גרוע, ורציתי לכתוב לא פחות טוב...