דה קולינג

גל GS

New member
דה קולינג ../images/Emo110.gif

זכו בראש 1 ללהקת הרוק הטובה השנה!!!! יואוו אני מזה שמחה .... תגיבו...

גל GS

New member
ואלכס..../images/Emo110.gif

במקום 3 על הגבר הכי סקסי..!!! זה היה ברור הוא פשוט מושלם!!!

Adrienne

New member
ענק!../images/Emo168.gif

אני אנסה לדבר עם תפוז היום, אולי הם יצליחו להשיג לפורום שלנו פרסום בראש אחד, הרי הם אוהבים אותנו... בכל מקרה, במידה ותפוז לא יצליחו להשיג פרסום(אני אפרסם כאן אם כן או לא) אז נתארגן כולנו, לשלוח פאקסים, אימיילים, מכתבים וכל מה שיש לראש אחד כדי שיפרסמו אותנו בגיליונות הבאים שלהם... אני עליתי על זה כי אם תראו, רוב האנשים החדשים שנכנסים לכאן אומרים שהם לא ידעו על קיומו של הפורום עד שהם נכנסו... ומכיוון שלראש 1 יש מליוני קוראים(איתמר בהגזמות) אז זה יהיה נחמד אם נצליח להשיג עוד אנשים לפורום(וככה גם להרחיב אותו ולהרחיב את הצוות(רמז מטרים...))

Drorrrrrr

New member
קודם כל צריך בכלל מודעות ../images/Emo60.gif

ללהקה ולכן: כולם להכנס לאתר: www.pnaiplus.co.il ולשלוח להם מייל כדי שהם יפרסמו כתבה עליהם! גל: תודה על המידע איתמר: לא רוצה ללחוץ אבל חשבת על מה שאתה אמור לחשוב?

Charmed 4ever.

New member
לא קשור למה שדרור אמר ../images/Emo54.gif

אני שונאת שונאת שונאת את מעריב לנוער!!!!!!! אני מנוייה עליהם... וזה ממש מעצבן! אין בשום מקום בעיתון על דה קולינג!!! ובראש 1 יש המוןןןןן בהיזדמנות הקרובה אני אשנה את המנוי לראש 1

Hadar Mariano

New member
בה.

שלחתי להם איזה מיליארד תגובות על זה, למעריב לנוער. וזה מבאס, כי אני מנוייה, והם לא כותבים על שום דבר שאני אוהבת. ראש 1 כותבים על כל מה שאני אוהבת, כולל בנות גילמור ומישל בראנץ´, אבל הם כותבים כמו בני 3 :\

Adrienne

New member
חשבתי... אנחנו צריכים לדבר...

אני אתחבר לאיי סי קיו בקרוב...

גל GS

New member
ועוד משהו........./images/Emo110.gif

והכי הכי חשוב, דה קולינד זכו גם במקום ה-2 בשיר השנה (ווראבר יו וויל גו)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drorrrrrr

New member
נכון אבל בגלגלצ אפילו לא ../images/Emo60.gif

הכניסו אותם לשלושים הגדולים אז נאמר תודה ונשתוק

crazy4tc

New member
גם אלכס היה צריך להיות מקום 1

אבל לפחות הם להקת הרוק הטובה ביותר, זה גם משהו לא?

MolsBolsRules

New member
אמאלהההההההההההההה

3 פרסיםםםםםםםםם להקת השנה מקום ראשון בייב השנה מקום 3 שזהההההההה מדהיםםםםםםםםםםםםםם שיר השנה : מקום 2!!!!!1 אמאלה מי היה מאמין!??! ואיייייייי איך אני מיתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה