דה שליטניקים היום קיבלנו תעודות,היום רציתי למות 5 ניכשלים!!!! מה איתכם?כמה ניכשלים?
B Big 7 New member 31/1/03 #1 דה שליטניקים היום קיבלנו תעודות,היום רציתי למות 5 ניכשלים!!!! מה איתכם?כמה ניכשלים?
ד דRדכוסי New member 31/1/03 #2 ani sona taodot אני שונא תעודות למזלי ללא נכשלים אבל לקבל תעודות זה הרגע ההכי מעצבן בכל המחצית (טוב נו לא כולל שיעורי אנגלית)
ani sona taodot אני שונא תעודות למזלי ללא נכשלים אבל לקבל תעודות זה הרגע ההכי מעצבן בכל המחצית (טוב נו לא כולל שיעורי אנגלית)
T talrv New member 1/2/03 #5 נכשלים? none.. 2 מצויינים, ממוצע 86 (הנמוך ביותר שלי בדה שליט), ואיזה 4 ציונים שמחכים לערעור.. ואני מאוכזבת.. המטרה למחצית הבאה, להתחיל להכין שיעורים. בקיצור, אני ממשיכה הלאה בדה שליט, ברישום א'. תסבלו
נכשלים? none.. 2 מצויינים, ממוצע 86 (הנמוך ביותר שלי בדה שליט), ואיזה 4 ציונים שמחכים לערעור.. ואני מאוכזבת.. המטרה למחצית הבאה, להתחיל להכין שיעורים. בקיצור, אני ממשיכה הלאה בדה שליט, ברישום א'. תסבלו
ע ע י ד י ת ו ש ש ש New member 5/2/03 #8 יש יותר גרוע... אני קיבלתי 7 נכשלים!!! ואחרי התעודות העיפו אותי מהכיתה!!!!!