דואגים לבטחונכם ובטחון המדינה?

דואגים לבטחונכם ובטחון המדינה?

נתניהו הרי שחרר את יאסין, נכון?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2892347,00.html יו"ר צעירי העבודה מדבר על לשחרר את ברגותי, נכון?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206185,00.html שרון, מופז ודיכטר הביאו לירידה משמעותית במס' קורבנות הטרור, נכון?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65769&c=6856&sc=0&ssc=0 עשו את השיקול שלכם - אני בוחר קדימה

נתניהו שחרר את יאסין,

כדי שלא יהיה לנו עוד פעמיים עזאם עזאם בכלא הירדני, והפעם עם שני סוכנים של המוסד. ובסופו של דבר איזשהו שולם בין דני יתום למלך ירדן. מצא את ההבדלים: עזאם עזאם - 9 שנים בכלא. שני סוכני המוסד - יומיים בכלא. אפשרויות נוספות שהיו, זה לפוצץ או לאיים בפיצוץ של הסכם השלום עם ירדן. האמת, עד היום אני לא יודע איך להתייחס אל אותו שחרור, אני לא רואה אפשרות אחרת. סוכנים אחרים שנתפסו לאחר מכן, תחת ראשי ממשלה אחרים, במדינות יותר ידידותיות, נשארו בכלא חודשים ושנים רבות. תחליט לבד מה עדיף. כשהמישור הדיפלומטי לא מביא תוצאות מידיות - צריך לפעול. * יו"ר צעירי העבודה הוא לא פונקציה קובעת במדיניות של מפלגת העבודה. * אגב, מי תרם הכי הרבה להתגברות של אותו טרור בעליה להר הבית (שע"פ מפלגתו, זה שטח כבוש)? מי שאכן הוריד אותו ...

shacta man

New member
אנשי המוסד

ככל הנראה היו מוצאים להורג אם העסקה לא היתה יוצאת לפועל. לכן לדעתי הבעיה האמיתית בסיפור הזה הוא עצם ניסיון החיסול עצמו ולא העסקה אחר כך.

shacta man

New member
זה לא קשור

כשמחליטים על ביצוע פעולה מסוג זה צריך לקחת בחשבון את האפשרות לכשלון ואת המשמעויות האפשריות של הכשלון. משוואה פשוטה של תועלת אפשרית מול נזק אפשרי. במקרה זה הנזק היה יכול להיות עצום והתועלת נמוכה מאד אם בכלל קיימת. זה שמגיע לו למות זה ברור השאלה היא מה אתה מוכן להקריב למען זה?

קישקאשת

New member
אתה מדבר שטויות , כי לעולם לא ניתן

להגיע למקסימום הצלחה ,תמיד יש סיכוי לפקשוש , ואני חושב שאסור לאבד רגע ולנסות שוב .

shacta man

New member
קח דוגמא

לפני מספר שנים לחיזבאללה היה מנהיג בשם עבאס מוסאאווי רוצח ואדם מסוכן לכל הדעות במשך תקופה מסויימת נוהל איתו משא ומתן בקשר לרון ארד כחלק מהמעקב אחריו נפתח חלון הזדמנויות לחטוף אותו כדי שהוא ישמש כקלף מיקוח למען רון ארד. הכל כבר היה מוכן לפעולה אבל ברגע האחרון הוחלט שסיכויי ההצלחה נמוכים. אבל הפעולה לא בוטלה - הוחלט שאמנם לא ניתן לחטוף אותו אבל ניתן לחסלו. אז העלו לשמיים כמה מסוקים שפוצצו את הרכב בו הוא נסע. רק לרגע לא שמו לב שיחד איתו נסעה כל המשפחה שלו. אז יופי, חיסלו מנהיג מחבלים יחד עם כל המשפחה שלו והתוצאות: השגרירות בארגנטינה פוצצה והמשא ומתן בקשר לרון ארד נפסק ומה הנזק לחיזבאללה? כלום במקום מוסאווי הגיע נסראללה אז פרט לאורגזמה רגעית מה בדיוק התועלת בחיסול כזה? הנקודה שלי היא כזו החיסולים הם יעילים רק כשהם באים לנטרל פיגוע או כשהם חלק ממהלך רחב יותר. לדוגמא, חיסול יאסין ורנטיסי באו כחלק ממהלך רחב של חיסול הנהגת החמאס. לחסל מנהיג של ארגון גדול שיש לו מחליף לא יפגע בארגון ולכן גם לא יעיל.

קישקאשת

New member
הבנתי .... אתה אומר ש..........

שאוטובוסים מתפוצצים וגדעו אלפי חיים ומשפחות של יהודים חפים מפשע ,בהם ילדים,נשים,זקנים,תינוקת ומשפחות שלמות ללא כל סיבה ! שם לא היה אף מחבל יהודי מבוקש ! ולמרות, זאת יושרם של אויבנו לא בחן עניין זה וגרם להרג רב! דיי להתקיף את ישראל על חיסול רוצחים מלאי דם ! ידידי זו חוצפה ! ולא משנה עם זה נתניהו ,שרון ,פרץ,פרס או אפילו ממלא המקום השוקיסט אולמרט(הייתי חייב ) כל עוד הם יוצאים נגד רוצחים , מבחינתי זו טעות נסבלת ! ד"א מבחינתי שהעולם ילך לעזעזל , ראה השואה ! גורלנו נתון בידנו !

Archibald

New member
גם שרון שיחרר אלפי מחבלים, כדי

לשחרר את ידידו טננבאום.

אף אחד מהם לא היה יאסין! יש הבדל!

ומדובר כאן על 3 חיילים חטופים ואזרח ישראלי אחד. למיטב זכרוני, לא שוחררו אסירים עם דם על הידיים וממש לא אלפים - יאסין היה אחראי לרצח מאות ישראלים!

קדימה זו קדימה!

מספר הבדלים בין קדימה לבין שאר המפלגות שהיו ונעלמו. 1.לקדימה יש עכשיו ויהיה לאחר הבחירות ראש ממשלה מכהן. 2. שינוי וצומת מפלגות אופוזיציה קדימה תרכיב את הקואלציה. 3. קדימה בניגוד לשיונוי ולצומת היא לא מפלגה של איש אחד אלה יש בה קבוצת אישים מהמובילים במדינה 4. קדימה אינה מפלגת אג'נדה, בניגוד לש"ס ולשינוי לקדימה יש מצע סדור לכול תחומי החיים. 5.שינוי וצומת היו מפלגות אנטי, כלומר מה שהוביל אותם זה מנטרה חוזרת של שנאה לחרדים, קדימה לא יוצאת בקמפיינים שלילים(מישהו הזכיר את הליכוד), לא זו אף זו קדימה היא הפיתרון לפילוג בעם שנוצר לאחר רצח רבי. מפלגה אחת גדולה עם תמיכה ציבורית רחבה מימין ומשמאל, שיתוף פעולה של פרס עם הנגבי רמון עם אולמרט איציק עם ליבני. זה איחוד העם ולא פילוגו.

אתה מסוכן, אתה מטעה פה אנשים!!

ביבי שחרר את יאסין כדי להחזיר את סוכני המוסד שנכשלו במשמתם מה רציתה שישאיר אותם שם!!!!!! ביבי זה האדם היחיד שיכול להנהיג אותנו כרגע, אולמרט זה לא אופציה!!!

קישקאשת

New member
אה שני אנשי מוסד לא חשובים לך ???

וחאלד משעל לא אחראי ?! מאיפה האינפורמציה הזו ?

למעלה