דואגת מאוד לאחי

karuna

New member
דואגת מאוד לאחי

שלום לכולם, אני דואגת מאוד לאחי שנמצא במצב נפשי מאוד קשה. אולי תוכלו לעזור לי להבין מה עובר עליו ואיך אני יכולה לעזור לו? שמו א` ט` והוא בן 24. מודה מאוד

SigmundFreud

New member
../images/Emo101.gif אם הוא במצב נפשי קשה -

עדיף שיפנה להערכה אצל פסיכולוג\ית.

מצטרפת להמלצה שיפנה

לייעוץ נפשי כי זה יעזור לו קודם כל לפרוק את הדברים ממנו. לספר ולהוציא ופחות לחפור בתוכו. כי עולה שהוא די סגור וזה מקשה עוד יותר כשהכל נותר בתוכו. מה הביא למצב הזה? מה התרחש בחייו?

karuna

New member
לא ממש יודעת

אני לא ממש יודעת מה הביא אותו למצב הזה. ומשיחות שאמא שלי עשתה איתו הוא גם לא ממש יודע. מה שאני ואמא שלי משערות שזה אולי קשור לעובדה שאין לו כרגע עבודה מסודרת ושהוא הרבה בבית. אנחנו מנסות לגרום לו לצאת אבל זה לא כל כך עוזר. בנוסף, כבר כמה שנים שאנו מתמודדים עם בעיות משפחתיות קשות. במילים פשוטות, המשפחה נקרעה והבעיות עוד לא תמו. העניין הוא שהוא תמיד היה בן אדם אופטימי וגם בכל מה שקשור לבעיות המשפחתיות הוא תמיד חיזק אותנו ואמר שהכל יעבור ושכל דבר לטובה. ולכן, כל מה שהוא עובר כרגע איננו מתאים לאופי שלו והוא בעצמו אומר זאת. אני אנסה לגרום לו לפנות לעזרה מקצועית אבל אין איזו שהיא דרך לבנתיים או למקרה שהוא לא ירצה לפנות לעזרה חיצונית לערוך איזשהו תקשור במטרה לעזור לו? תודה רבה

תיקשור

תיקשור יכול לעזור לראות את התמונה הרחבה: מה גורם למצב כעת, ולקבל המלצות כיצד לערוך שינוי. אבל זה בטח לא יכול לקרות בתיקשור בפורום - רק בפגישה. וזה צריך להיות פגישה איתו בלבד. כלומר הוא חייב לרצות ולהגיע. אני מאחלת לו ולכולכם הרבה אהבה ושימחה.

למעלה