דואט של אלישיה וג'ון לג'נד?

NoWords

New member
דואט של אלישיה וג'ון לג'נד? ../images/Emo79.gif

ידיעה חדשה הגיעה לאתר "אלישיה-קיז-פאן"
Alicia Keys has already performed onstage with Stevie Wonder, but it’s another legend that has peaked her interest. “John Legend would be an interesting collaboration,” Keys told MTV News. “We were on tour together, but we never sat down and vibed and wrote. I want to do some interesting collaborations, things that are different, and see where it leads.” Keys, who’s currently in the studio for her next album, also mentioned that she’ll be writing with John Mayer and expressed interest in working with Linda Perry. The Grammy Award-winning songbird, who recently visited Africa, may also be writing about the poverty she witnessed in the continent for her next album. Keys’ impending LP does not have a confirmed release date and it’s untitled as of press time. In related news, Keys will make her film debut this year in the Smokin’ Aces alongside Ben Affleck, and then in her second feature, The Nanny Diaries, which stars Scarlett Johansson and is slated to premiere in 2007.​
הכתבה מעדכנת אותנו בכך שמיס קיז היקרה בימים אילו נכנסת לסטודיו כדי להקליט את האלבום הבא שלה! ושהיא תעבוד עם ג'ון מאייר [שאני חולה עליו
] ועם לינדה פרי שהיא מצוינת. [כתבה והלחינה את השיר Beautiful לכריסטינה אגילרה, למי שלא יודע..] וזה נחמד לדעת שיגיע אלינו אלבום חדש של אלישיה מתישהו בקרוב!! בקשר להתחלת הכתבה: מצחיק שממש לפני כמה זמן הזכרנו פה את ג'ון לג'נד ואמרתי לכם שהוא נחשב הגירסא הגברית של אלישיה
. אם כן, האם הייתם מעוניינים בדואט של אלישיה קיז וג'ון לג'נד? לדעתי זה יכול להיות ממש אחלה, כשאני חושבת על זה סתם ככה בתיאוריה זה רעיון קצת משעמם. זה כמו לעשות דואט בין... אבריל לאבין ואשלי סימפסון. [נניח] פשוט לא עושים את זה כי זה משעמם מרוב שזה אותו "סגנון". אבל אני עדיין חושבת שלשני האמנים- אלישיה וג'ון- יש המון כישרון ואולי דווקא המכנה המשותף ביניהם יכול ליצור משהו יפה מאד, בייחוד עם הפסנתר.
שתפו מה דעתכם ואם אתם בעד, נגד או ניטרלים לגבי הדואט הזה

יששששששששש !!

אני כבר הרבה זמן מחכה לאלבום חדש של אלישיה יש לך מושג בערך מתי זה יצא? תוך כמה זמן?

בהחלט בעד../images/Emo45.gif.

סוף סוף אלבום חדש.
יש לי ציפיות נורא גדולות מאלישיה לגביי האלבום- בכל זאת, לינה וג'ון.

mc lyte

New member
אני כל כך שמחה סוף סוף

אני חושבת שיהיה מעניין לשמוע אותם שרים ביחד אלישיה קיז וג'ון לג'נד תודה רבה על כל המידע

Eti No Name

New member
אלבום חדש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

ואי, לינדה פרי
. זה יכול להיות דווקא אחלה רעיון.
אני עדין בתקווה שהיא תעשה דואט עם ג'רמיין פול.

NoWords

New member
עוד אחד? ../images/Emo3.gif

הממ, והוא סתם זמר ליווי שלה, נדמה לי שהיא רוצה להרחיב את המגוון של הדואטים שלה בנתיים P:

Good 2b Me

New member
וואי דיסק חדש../images/Emo70.gif ../images/Emo175.gif

יאאייי..
ואני בעד דואט...למרות שהשירים של ג'ון לג'נד דיי משעממים...דואט עם אלישיה לא יכול להיות משעמם..(!!) זה דווקא יכול להיות מעניין מאוד...ויפה ושווה ומקסים... תודה על המידע...

למעלה