דואר זבל ואיך להמנע ממנו.

mira ker

New member
דואר זבל ואיך להמנע ממנו.

מאמר מצוין בYNET קישור למטה

הי מירה..../images/Emo45.gif תודה!

מאמר מאלף... ועוד שיטה למניעת הפצה דרך ספר הכתובות: להכניס מכותב פקטיבי ששמו : 000! כך שיהיה ראשון בספר הכתובותולא לכתוב לו כלל אימייל, כך שאם וירוס רוצה להפיץ את עצמו דרך ספר הכתובות ללא ידיעתכם המשלוח יתקע על הכתובת הראשונה...

my last sony0

New member
הפטנט הזה כבר לא עובד../images/Emo41.gif

מפיצי הוירוסים למינהם כבר למדו להתגבר על הטריק הזה.

mira ker

New member
נכון, זאת שיטה מצוינת 000!

יש לי את זה כבר שנתיים וטפו טפו טפו הכל בסדר אצלי באאוטלוק. האמת חיפשתי את המאמר על זה, ולא מצאתי, אבל מצאתי מה ששלחתי קודם שזה גם טוב. יום טוף מירה

sarche

New member
היי כולם! דואר זבל, וירוסים ו-וואלה

ביומיים האחרונים אני מרגישה לא טוב (בלאגן בשינה, כאבים מפושטים, כאב ראש קשה (שלדעתי החמיר בגלל מכה שקיבלתי מאדן החלון במצח- אל תשאלו- גם לכם קורה שאתם קלאמזים ומתנגשים בדברים בגלל תכנון תנועה לא נכון?). לקחתי אופטלגין בטיפות (כן, כן, אני יודעת שרופאים לא ממליצים) וזה הקל על כאב הראש , אחרי שאלגולוזין פורטה לא דיגדג. אז נכנסתי לפורום הבוקר - לצערי רק אחרי שפתחתי את דואר וואלה שלי! - והבנתי מה קורה לדואר שלי בוואלה. פתחתי משהו שנשלח לכאורה מדודו - לא הבנתי מה זה, ועכשיו אני מבינה שזה בטח איזה וירוס!!! בתמימותי עוד שלחתי לדודו תשובה שאני לא מבינה מה היא שלחה לי - והיא השיבה לי למחוק מיד כי זה לא ממנה!! אני מקווה שלא עשיתי נזק למחשב של אבא שלי... מה זה וירוס התולעת הזה ובמה הוא מזיק??? קיבלתי עוד הרבה מאד דואר מלכאורה כל מיני שימים וגידים ואורנים.... אותם מחקתי מיד כי הבנתי שזה ג'אנק. אז זוהרה , וכולכם - תיזהרו מזה, כי אני קיבלתי הבוקר דואר מ"דודו" - וזה לא ממנה!!

tiaa1

New member
סרצ'ה שלום, גם אצלי מופיעים אותם

וירוסים בשמות שונים ולעתים מטעים. בנטויזיון האנטיוירוס בולם אותם, בוואלה אני מוחקת בלי לפתוח, ושוב -בזמן הקרוב לא מתכוונת להשתמש בדואל כדי לא להסתבך. חוץ מזה...מצטערת שהראש חטף זץ... תשדלי ,כשאת קמה מהמיטה לעשות זאת בשלבים...קודם לשבת ואז לקום. יתכן ויש לך לחץ דם נמוך...וכמובן תזהרי מאופטלגין,וכשאת צורכת אותו-לשתות הרבה...כי גם הוא מוריד לחץ דם. להת.

daud

New member
זה עוזר רק לפעמים ../images/Emo13.gif

בעיקרון מדובר במלחמת טכנולוגיה בלתי סופית
אם יש לכם אי-מייל אצל שרת מפורסם קחו בחשבון שג'אנק מייל אי אפשר למנוע!!! כמעט
יש המון פטנטים שחלקם מוזכרים במאמר וחלקם לא אבל עדיין תמיד יגיע ג'אנק!!! מה לעשות יש אנשים שזסהב המקצוע שלהם
)

למעלה