דואר זבל

owolf10

New member
דואר זבל

אולי לקשור ישירות לפורום, אבל מכיוון שמדברים על עבודה מהבית ושימוש במחשב - מה לעשות עם המון הודעות זבל שאני מקבלת. ידוע לי שיש תוכנה שניתן להוריד והיא מסננת הודעות כאלה. מישהו יודע מהיכן מורידים, ואיך זה עובד. תודה ,

siv30

New member
אני נכשלתי קשות בהפעלתה

של התוכנה הזאת (ניסיתי כמה) . הכי טוב להשתמש באאוטלוק אקספרס ולעשות לו כללים (שמונעים קבלת דואר זבל או מחיקתו אוטומטית איך שהוא יורד מהשרת).

י יעל י

New member
פתרון לג'אנק מייל

שלב ראשון: אצלי יש שתי תיבות דואר. האחת, הראשית, של ספק האינטרנט שלי, והשנייה - של הוטמייל (www.hotmail.com). דואר הספאם מתחיל להגיע כשמפרסמים את כתובת האימייל בכל מיני טופסי הרשמה למיניהם וכו' ולכן כשאני מפרסמת את הדואר שלי באינטרנט - תמיד אתן את ההוטמייל. לחברים, משפחה וגם אנשים שאני כותבת להם מסרים וכו' אני נותנת את הכתובת הקבועה. וככה כל הספאם מגיע רק לתיבת ההוטמייל וזה כבר צעד ראשון חיובי. (בכלל אין לי ספאם בתיבה הראשית). צריך להקפיד על אי פרסום הכתובת האמיתית. שלב שני: לא מתעצלים ומנצלים את מסנן ההודעות בהוטמייל. כל הודעת ספאם שמגיעה, לוחצים על block וחוסמים את השולח. לאחר שעשיתי ככה כמעט כל יום במשך חודש, כל הג'אנקים למיניהם מגיעים מיידית לג'אנק מייל - ואני לא טובעת בים של אימיילים סתמיים אלא נכנסת אחת לחודש ומוחקת אותם בלי בכלל להסתכל. אפשר כמובן להשתמש בכל מיני תוכנות למיניהן, אבל מנסיון - זאת השיטה הכי טובה שאני משתמשת בה כבר המון זמן ונותנת לי שקט. יעל

missB

New member
זה טוב רק לאנשים פרטיים

ברגע שאתה עצמאי ויש לך אי מייל ראשי שמופץ ע"י כרטיסי ביקור ופרסומים למיניהם, זה כבר לא עוזר. אפשר רק להיעזר בכל תוכנות החסימה של גאנקים למיניהם וכמובן חסימת כל משתמש ששלח זבל.

נשמע לי כמו חלום מתוק ../images/Emo6.gif

ממה שאת כותב אני מבינה שאם אני לא מחוברת להוטמייל לא אוכל לעשות את זה? יש אפשרות נוספת דרך outlook? הלוואי, זה כבר כל כך נמאס...

י יעל י

New member
לגבי אאוטלוק

(לא אקספרס) בגירסא שיש אצלי ניתן לסמן הודעה וכשלוחצים על מקש העכבר הימני יש אפשרות להוסיף את השולח לרשימת דואר הזבל. בהוטמייל זה קצת יותר משוכלל כי אפשר להוסיף את כל הסיומת של האימייל. בכל אופן, אין מה לעשות, צריך להתעקש ולא להתעצל, לסנן כל הודעת ג'אנק. יכול להיות שאצל עצמאיים הבעיה יותר קשה כשמפרסמים את האימייל בכל הדרכים, אבל המסות הגדולות של הספאם מגיעות מהפצתו דרך האינטרנט. יעל

שצה

New member
תוכנה לסינון junk mail

במערכת הפעלה jaguair של אפל יש תוכנה שנקראת פשוט "מייל" שמסננת ג'אנק מייל. זה ההבדל בין מחשב לבין צעצוע...

למעלה