דואר ישראל

dov310

New member
דואר ישראל

אני תושב פ"ת לאחרונה נעשו שינויים בדואר ישראל ,"ייעול " על חשבון הלקוחות . נסגרו סניפי דואר - ומפנים את האזרחים לדואר ראשי - דבר שמקשה על לקיחת הדואר, שעות רבות של המתנה בלתי נסבלת. דברי דואר רבים שמגיעים אליי ונדרשת התיצבות בסניף המרוחק לא נלקחו על ידי בגלל הסבל והזמן המבוזבז בלקיחת דבר דואר. גם במודיעין הטלפוני של הדואר - 1700-500-171 תפוס המון זמן . ולא ניתן לדבר עם הטלפנים. בכל עניין ייעול רשות הדואר והעברתו לשבוע עבודה בן 5 ימים - פוגע בשרות לאזרח. איפה שר התקשורת ? יעילות על חשבון האזרח שאמור לקבל שרות? חוצפה! אשמח אם תבררו נושא זה ברשות הדואר. תודה!!!

מצטרפת לטענותיך.

המון דואר חשוב מתעכב, השולחים זועמים איך זה שהדואר לא הגיע עדיין, דואר שאני מחכה לו, לוקח יותר זמן להגיע, גם כך הדוור כאן עושה טובה שהוא מחלק את הדואר וגם אז זה רק אחה"צ.

dov310

New member
עצוב שזה עובד ככה . ולאף אחד למעלה

לאף אחד למעלה לא איכפת להם יש דואר שליחים או מזכירה שעושה את העבודה השחורה... עצוב!

dov310

New member
חשבנו שרק אצלנו הבעיה ...

מרגיז ובושה למדינה הזאת! אגב מי אחראי על הדואר בממשלה? איזה שר? אני לא ציני פשוט הוא נעלם ....

adim44semel

New member
אני מקוה שאני צודק

עם אני זוכר נכון היה ברשות הדאר שחיטות שראש מנהל הדאר גילה חשף וטיפל באנשים שעשו או שניסו לעשות את השחיטות אולי ואני מאמין שעם תיפנה לראש מינאל הדאר ויסביר לכה עם זה זמני או שזה בטיפול מסוים בבקשה תתקנו אותי עם אני טועה גם לי זה קורה בבת-ים שיש טור גדול וחוזר נעימות ופונים לראשי מינהל לפעמים עוזר זמנית לפעמים לא כך שאפשר לחקור את הנושא אין אנשים שהם תלית שכולה תכלת אולי עם קצת מעמצים יש פיתרון מקוה שעזרתי

למעלה