דואר רשום למערב אירופה

alex155

New member
דואר רשום למערב אירופה

אהלן כולם ומה שלומכם?
לא יודע אם אתם מודעים, אבל פליינג קרגו סוגרים את הבאסטה ולא יאפשרו יותר משלוחים עם הדואר ההולנדי לכל העולם ועם DHL גלובל מייל לארה"ב.
לארה"ב יש היום פתרונות לשליחת חבילות מהארץ.
מה שרציתי להתייעץ איתכם זה על אירופה.
אני שוקל לחזור (לא מאמין שאני אומר את זה) לדואר ישראל בשילוב דואר רשום רגיל ואקו.
הייתי שמח אם אלה מכם ששולחים בדואר ישראל בחודשים האחרונים יכולים לומר לי מה הניסיון שלהם מבחינת זמני דיוור.
יש לי חבילות בערכים משתנים ולכן אני מתכוון לעבוד גם עם רשום רגיל (מדבקה כחולה) וגם עם אקו.
תודה לעונים!

alex155

New member
אהלן אהלן טלי

כן, ביקשתי מחירון ואני אתחיל לעבוד איתם.
ה-בעיה היחידה שלי איתם - היום בעידן של 350 משלוחים שלי בחודש אין להם API שמחבר בין הזירות לבין תוכנת המשלוח.
זה שם אותי ממש בבעיה כי לעשות קופי פייסט של כתובת במקום לייבא את המכירות ולהפיק שט"מ זה ממש לא כיף.
וכן ההתפרקות הזאת של פליינג קרגו שניה לפני רבעון 4 ממש ממש שמה אותי בבעיה.

טלי5555

New member
היי

אתה צודק, צריך להכין קובץ נתונים והעבודה קצת מסורבלת.
אבל האמת היא שמהר מאוד מתרגלים לזה.
מלבד הכנת הקובץ, הפקת שטרי המטען די מהירה ומה שהכי חשוב זה השירות שלהם: מאוד יוצא דופן בשוק הישראלי.
תמיד נכונים לעזור בכל בעיה ומאוד מקצועיים.
אני שלחתי איתם כמה משלוחים לFBA ארה"ב עם UPS ground במחיר תחרותי מאוד.
אם אתה מתלבט, תדבר עם גיא בר-אור המנכ"ל שלהם.

משלוחים למערב אירופה

היי אלכס , למשלוחים לארה"ב וקנדה יש API שאפשר לסנכרן , לדואר ההולנדי לצערי אין.

גיא

megaman9

New member
אחרי הניסיון הקצר והמר שלי עם פליינג קרגו

שגם כלל הפסד של יותר מ-1000 דולר, חזרתי לדואר ישראל.

נדיר יחסית שאני מקבל תלונות מלקוחות על עיכוב (ואם כן זה לרוב כי הם לא בדקו מספר מעקב כמו שצריך או שהחבילה תקועה המכס) והמערכת תויות החדשה עובדת יפה וחוסכת המון זמן.

אשמח לבדוק לך זמני דיוור ליעדים מסוימים אם תרצה

alex155

New member
אתה מתכוון לפלטפורמת המשלוחים שהם עשו עם איביי?

או לפורטל סחר חוץ?

תוך כמה ימים אתה באנגליה, צרפת וגרמניה עם אקו?

אורית810

New member
אני לא עוקבת אחרי הזמנים

אבל יכולה להגיד שאין תלונות על הזמנים, רק שבחים. הסקופ הוא שדואר רגיל! לאנגליה מגיע בדכ הכי מהר, משהו כמו שבוע ומקבל הכי הרבה שבחים. רשום נמסר בדכ בין שבוע לשבועיים, מקרי קיצון יותר. אקו עד שבוע, לפעמים 3 ימים.הבעיה בגרמניה ברשום שאין מעקב מצד אחד, מצד שני חייבת להגיד שממש נדיר שמישהו פונה אלי מגרמניה ומתלונן שהחבילה לא הגיעה....מוכרת באמזון אירופה ככה שיש לי הרבה חבילות לגרמניה ואנגליה. וגם לצרפת.

megaman9

New member
מתכוון לפלטפורמה של איביי

גרמניה זו המדינה היחידה באירופה שאליה אני שולח רק עם אקו פוסט. בדקתי כמה משלוחים אחרונים, בין 1-3 ימים עד שמגיע למכס.
משלוח אחד נמסר תוך 4 ימים....

לבריטניה שלחתי רק חבילה אחת בזמן האחרון עם אקו - ניסיון מסירה תוך 5 ימים, נמסר סופית אחרי 9 ימים. ברשום אין מעקב בתוך המדינה עד כמה שידוע לי

צרפת - שולח כמעט אך ורק עם רשום, 5-10 ימים

megaman9

New member
רק קח בחשבון שאני לא שולח 350 חבילות בחודש

אז לא מדובר בסטטיסטיקה של מאות משלוחים :)

למעלה