דואר HTML

אריה Pc

New member
דואר HTML

שלום. אחי גולש בחברת ``מתב`` (לא אינטרנט מהיר אלא DIALUP) ויש לו אפשרות מגניבה של בדיקה הדואר במתב דרך האינטרנט עוד לפני שהוא מקבל את זה באאוטלוק, כלומר - הדואר ממתין לו על השרת של ``מתב`` והוא יכול לקבל אותו לאאוטלוק אבל אם יש קובץ גדול ואין לו כח לקבל את זה אז הוא נכנס לאתר של הדואר של מתב והוא בודק את הדואר בלי להוריד אותו למחשב. טוב, אז השאלה שלי היא האם גם באינטרנט זהב יש את האפשרות הזאת? כי אני רוצה גם לקבל דואר ולבדוק אותו בלי להוריד אותו למחשב. בתודה מראש ויום מצויין לכולם! אריה.

אריה Pc

New member
אני משתמש בהוטמייל אבל

אני שאלתי אם יש אפשרות להיכנס לדואר POP3 שלי שנמצא באינטרנט זהב דרך האינטרנט מכל מקום בעולם (דרך הדפדפן) כמו שאפשר בחברת מתב. האם יש דרך כזאת ואיך? תודה מראש וערב טוב.

@poet

New member
כן

בכל שרת דאר יש את האפשרות לתת web אם הספקית שלך איפשרה את זה , אז תתקשר אליהם ותשאל מה ה url של האימייל .

alexsam

New member
חחח יופי דקל.... :)

אתה יכול להוריד אז את מה שכתבתי.... :)

@poet

New member
יווו אחי אחי אחי אחי

אני מצטער לא שמתי לב לללללאאאא איזה טעות עשיתי (-: פשוט ראיתי את ההודעה שהבן אדם רשם ולא שמתי לב שכתבת לו תשובה עכשיו ניראה אותך גבר עונה לי על ההודעה הזו אל תעשה שרירים אני עדיין יותר חזק ממך :p

alexsam

New member
זהו.....חחח

עכשיו אני לא לוקח אותך להולנד.....!!!!!! חחחחחח.... סתם.....!!!!!

alexsam

New member
דרל שאלה:

אם אני רשמתיל פניך איך זה שהשעה של ההודעה שלי יותר מאוחרת מהשעה של ההודעה שלך?!!!!!!!!!! :|

alexsam

New member
emmm

לפי מה שאני יודע , לא אי אפשר. אבל אתה יכול לפנות לאינטרנט זהב ולברר.

למעלה