דואר

rozi51

New member
דואר

אני משתמשת באקספלורר ועובדת עם דואר האוטלוק מה שקרה זה שלאחרונה אני לא מצליחה לקבל דואר וכל פעם הוא דורש ממני להקיש שם וסיסמא וגם שאני מקישה שם וסיסמא הוא לא מקבל זאת ודורש ממני שוב נסיתי לשנות שם וסיסמא ואני לא מצליחה אנא עיזרו לי תודה תודה

B0ND_JAME5_B0ND

New member
outlook

רוזי תראי- כמה דברים צריך לקחת בחשבון: א. הסיבה לכל זה יכולה להיות שאת מקישה שם משתמש שאינו נכון, שם משתמש הוא זהה לשם שתחתו את מתחברת לאינטרנט בדרך כלל. לא צריך להקיש אותו עם הסימן של ה-@ וכל מה שבא אחריו אלא רק את השם שבא לפני. ([email protected] במקרה זה שם המשתמש הינו- john) ב. יכול להיות שהסיסמא שלך שגוייה- התקשרי לספק האינטרנט/דואר שלך ותבררי את זה. יש ספקי אינטרנט שאינם יכולים לשחזר את הסיסמא הישנה שלך ומה שעושים במקום זה יצירת סיסמא חדשה. ג. ללא כל קשר למה שאמרתי - ישנה פונקציה אשר מכניסה את שם המשתמש שלך וסיסמתך לזיכרון של המחשב ואז לא יהיה צורך בחזרה על פעולה זו שוב. יש צורך לסמן ב- וי בתוך התיבה כאשר התוכנה תשאל אותך האם לזכור את הסיסמא. ד. לפי דעתי כל זה אמור להפתר. אם עדין את נתקלת בבעיה- רב הסיכויים שההגדרות של שרת הדואר שממנו את מנסה לקבל דואר- אינם נכונות ואת צריכה לאמת אותם או לשחזר אותם מול ספק הדואר/אינטרנט שלך. ה. האם את מצליחה לשלוח דואר דרך אותו שרת??? בהצלחה...

Ey@L

New member
טעויות בכתיבת סיסמא

הדבר היחידי שעולה בדעתי הוא שהסיסמא שלך לא פועלת או יש בעייה בהגדרות. אני ממש לא יכול להגיד כלום על ההגדרות שלך כי אין לי מושג מה קורה במחשב שלך, פירוט יעזור קצת. והנה כמה טיפים שיש לשים לב בכתיבת סיסמא: - שימו לב לכיוון של הסמן, כלומר אם זה עברית או אנגלית. - שימו לב שבטעות ה caps lock לא דלוק - כשאתם מקבלים סיסמא תשימו לב לאותיות קטנות/גדולות. - שימו לב שמקש shift לא בטעות תקוע - תכתבו את הסיסמא קודם במקום שהוא לא כוכביות, ייתכן ואחד המקשים תקוע. וזהו לבינתיים, מקווה שעזרתי, אייל

למעלה