"דובבו את התמונה" (סליחה על האיחור......) מה מיקו\וילה אומרים\חושבים בתמונה?
R RockStar2 New member 22/7/08 #1 "דובבו את התמונה" (סליחה על האיחור......)../images/Emo4.gif מה מיקו\וילה אומרים\חושבים בתמונה?
5 5ifi New member 23/7/08 #2 הם לא אומרים כלום! הם רואים משמר המפרץ. זאת הסיבה לפרצוף הבוהה הזה של וילה ולחיוך הממזרי של מיג'ה. (פמלה אנדרסון מסתערת על הים...אוווווווווו...)
הם לא אומרים כלום! הם רואים משמר המפרץ. זאת הסיבה לפרצוף הבוהה הזה של וילה ולחיוך הממזרי של מיג'ה. (פמלה אנדרסון מסתערת על הים...אוווווווווו...)
W Wrath Within New member 24/7/08 #6 תדמיינו את המצב.../images/Emo11.gif וילה ומיקו הולכים לשופינג עם גאס. הוא מחליט למדוד שמלת סטרפלס מיני אדומה וסקסית. גאס: "Is it makes me look fat?" וילה ומיקו: "..."
תדמיינו את המצב.../images/Emo11.gif וילה ומיקו הולכים לשופינג עם גאס. הוא מחליט למדוד שמלת סטרפלס מיני אדומה וסקסית. גאס: "Is it makes me look fat?" וילה ומיקו: "..."
5 5ifi New member 24/7/08 #9 אחדאחראחדאחר!! וילה: אאאאאאאאההה....(כמו ההתחלה של GWTS) יש לי כובע מכועררר מיג'ה: ... *מגחך בחיוב* מיחלו לי!!! לא ישנתי כל הלילה!!!!!!!!!!! יש לי הפרעות שינה!!!!!! יש לי אנורקסיה בשעות שינה חחחח... אני עייפה. בלונדינית אש מגיל שש...
אחדאחראחדאחר!! וילה: אאאאאאאאההה....(כמו ההתחלה של GWTS) יש לי כובע מכועררר מיג'ה: ... *מגחך בחיוב* מיחלו לי!!! לא ישנתי כל הלילה!!!!!!!!!!! יש לי הפרעות שינה!!!!!! יש לי אנורקסיה בשעות שינה חחחח... אני עייפה. בלונדינית אש מגיל שש...