דובבו את התמונה

dirty look

New member
דובבו את התמונה../images/Emo124.gif

אני ישכח מחרXD נעשה עכשיו
נראלי שווה דיבוב

dorkiflitz

New member
אני

ביל:"אתמול התנשקתי עם האקסית שלךךךךך!!!!1" טום:"חיחיחי לא שומע כלום והכל בצבע חוווום" יצא דפוק אחושרמוטה אבל הייתי חייבת XD

dirty look

New member
ננסה../images/Emo122.gif

ביל: *צורח* (בלב: מה זה? למה בקושי שומעים אותי?!) טום: פחה! עכשיו יהיה לי קצת שקט מהקרץ הקטן^^ ביל: (חושב: טום, חתיכת חזיר מזדיין!!) (מוכר הקטע האחרון?XDD)

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifשלי../images/Emo6.gif

ביל צורח: טום אני מאוהב בך מהרגע הראשון שראיתי אותךך!! נמאס לי לשתוק!! טום: כן כן התרגלתי כבר לשמוע את המילים האלו. **קולט** ואז תדמיינו שאין את טום בכיסא יותר..הוא ברח. עזבו אל תתיחסו לטמטום

animfanatic

New member
מנסה

ביל: לה לה לה לה... טום: הנה הוא מתחיל עם ההקדשות שלו לכבודי
למה הוא תמיד עושה בהופעות?!

../images/Emo191.gif אוקיי ננסה:

ביל :"השיר הזה מוקדש לזין של טום! איצ' ליב דיצ'!!!!!!!!!" טום: "גמאני אוהב אותך חמודיקי שלי!" (לזין שלו כן?) עזבו עלוב

Rock This Party

New member
אני מנסה אבל זה בטוח לא יהיה מצחיק

ביל: וועעעעעעעככככככככששששששיווווווווו אתהההההההההההההה ששששששוווווווממממממממממעעעעעעע אוווווווווווותתתתתתתייייייייייייייי , טוווווווווווםםםםםםםםם ?? (כאילו הוא צורח) טום: אמרת משהו, ביל? אוקי אני יודעת שלא יצא מצחיק XD

florgirl20

New member
XDDD

היה יותר מצחיק עם היית מוסיפה לדיבוב של טום : אמרת משהו ביל? *חושב בלב*-על הבחורה הבאה שלו XD

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifישלי עוד אחד!

ביל: בלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהלבהלבלבלהגסלכחחתגדיכגדחלכ קיצר חופר טום: הנה זה מתחיל........................................................ולא נגמר

../images/Emo191.gif יש לי עוד אחד דומה לקודם,

מכירים את המשחק הזה שהיו תמיד משחקים בגן? הגננת עושה כזה: "בוקר טוב תמר" "בוקר טוב הגננת" ? ביל: "לילה טוב לקטן של טום!! טום: לילה טוב חמוד! היה לך יום ארוך!

dorkiflitz

New member
יש לי יש לי יש לי!!!!!(חמדה כנסי!!!!)

טום בטעות מוציא קולות מהפה שלו כשהוא מנגן בגיטרה:"אועוועוועועו" ביל:"סססססססקקקקקקקקקקקקקססססססססססס!!!!!!!!!$%##%@"

למעלה