דובבו את התמונה אתם מכירים את החוקים
M MAY STAR New member 22/10/07 #2 אויי.. אני מה זה גרועה בדברים האלה =\ אני רק אוהבת לראות את הדיבובים ששמציאים לזה ... אני לא יודעת לדובב את זה ....חחח :| נוו אנשים תתחילו לדובב כבררר!!!!!!!
אויי.. אני מה זה גרועה בדברים האלה =\ אני רק אוהבת לראות את הדיבובים ששמציאים לזה ... אני לא יודעת לדובב את זה ....חחח :| נוו אנשים תתחילו לדובב כבררר!!!!!!!
R Rukia nik New member 22/10/07 #3 ../images/Emo6.gif גמאני גרועה בזה!../images/Emo24.gif אבל יש פה דיבובים שולטים, אנשים מוכשרים
א אגנסקעXD New member 22/10/07 #5 ../images/Emo194.gif אני... אמ קצט קשה.. טום: "חכה שניה אני מדבר " ביל: "חצוף! גמאני רוצה לדבר" גרועעעעעעעעעעעעעע...
../images/Emo194.gif אני... אמ קצט קשה.. טום: "חכה שניה אני מדבר " ביל: "חצוף! גמאני רוצה לדבר" גרועעעעעעעעעעעעעע...
I Ich liebe T H New member 22/10/07 #6 ../images/Emo203.gif.. טום: אתה מבין, ככה צרילך לעשות, לא כמו שאתה עושה...בלהבלהבלה ביל: חושב *וואו איזו ילדה יפה!* בלעעע
../images/Emo203.gif.. טום: אתה מבין, ככה צרילך לעשות, לא כמו שאתה עושה...בלהבלהבלה ביל: חושב *וואו איזו ילדה יפה!* בלעעע
T tsofa New member 22/10/07 #7 אנניי ! פעם ראשונה שאני מנסה ../images/Emo85.gif ביל : "היה היה פעם אחתת.." טום : "עצור עצור רגע... בוא אני ילמד אותך לקצצר XD "
אנניי ! פעם ראשונה שאני מנסה ../images/Emo85.gif ביל : "היה היה פעם אחתת.." טום : "עצור עצור רגע... בוא אני ילמד אותך לקצצר XD "
P PerfectSP New member 22/10/07 #8 ../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif טום:חכה,שנייה,תשמע איך עושים נוד עם היד בקלות. ביל:אני חושב שנוכל לוותר על זה טום. ביל לציבור הרחב: הוא לא באמתתת אחי התאום...
../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif טום:חכה,שנייה,תשמע איך עושים נוד עם היד בקלות. ביל:אני חושב שנוכל לוותר על זה טום. ביל לציבור הרחב: הוא לא באמתתת אחי התאום...
ט טוקיו הוטל RULZ New member 22/10/07 #10 שלי טום: בלה בלה בלה ביל: איך אני רוצה שהפנס הזה יפול עליו ואני אוכל לדבר אני יודעת אני גרועה
M morsp New member 22/10/07 #12 נצל"ש: היי אני חדשה וצריכה עזרה אחותי חולה על טוקיו הוטל ובמיוחד על ביל יש לה עוד מעט יומולת וחשבתי אם תוכלו לעזור לי ולהציע לי הצעות מקוריות לקניית/עשיית מתנה אני ורצה להדפיס לי על חולצה שחורה תמונה של טוקיו הוטל או משהו כזה, תוכלו לפרסם פה תמונות יפות שאני אוכל להשתמש בהם? תודה
נצל"ש: היי אני חדשה וצריכה עזרה אחותי חולה על טוקיו הוטל ובמיוחד על ביל יש לה עוד מעט יומולת וחשבתי אם תוכלו לעזור לי ולהציע לי הצעות מקוריות לקניית/עשיית מתנה אני ורצה להדפיס לי על חולצה שחורה תמונה של טוקיו הוטל או משהו כזה, תוכלו לפרסם פה תמונות יפות שאני אוכל להשתמש בהם? תודה
א אגנסקעXD New member 22/10/07 #14 ../images/Emo194.gif עוזרת... מזל טוב...! אין לי תמונות כול כך יפות.. של ביל..! בעיה.. יש לו חיוך ממיס...!
../images/Emo194.gif עוזרת... מזל טוב...! אין לי תמונות כול כך יפות.. של ביל..! בעיה.. יש לו חיוך ממיס...!