דובבו XD
3 3has3 New member 7/8/07 #2 ../images/Emo69.gif הווו *ביל עומד בבית המשפט בישראל ואומרים לו להישבע* *ביל מרים את ידו* *ביל מתחיל לצחוק מהשפה העברית* the end עלוב אבל זה מקפיץ XDD
../images/Emo69.gif הווו *ביל עומד בבית המשפט בישראל ואומרים לו להישבע* *ביל מרים את ידו* *ביל מתחיל לצחוק מהשפה העברית* the end עלוב אבל זה מקפיץ XDD
L Leb Die Sekunde New member 7/8/07 #5 ../images/Emo207.gif תראו מה יצא לטום... טום קאווליץ במיטה אתה... חתלתול מאפין: מתוק,שובב,אוהב להתכרבל,לא מסתפק
../images/Emo207.gif תראו מה יצא לטום... טום קאווליץ במיטה אתה... חתלתול מאפין: מתוק,שובב,אוהב להתכרבל,לא מסתפק
R Rock This Party New member 7/8/07 #8 נמנמנמ חחח מצחיק אבלל כתבת קאוליץ עם שני וו זאת אומרת קאווליץ במקום קאוליץ אז נמצנמנמ ואפשר קישור?
L Leb Die Sekunde New member 7/8/07 #12 אני לא יודעת לשים קישורים.. וקאווליץ יותר נכון לרשום כי kaulitz וu בגרמנית זה וו עזבי אני חורשת על גרמנית אני לומדת חח אז אני מתקנת אותך חח
אני לא יודעת לשים קישורים.. וקאווליץ יותר נכון לרשום כי kaulitz וu בגרמנית זה וו עזבי אני חורשת על גרמנית אני לומדת חח אז אני מתקנת אותך חח