דובב את התמונה XD

dirty look

New member
דובב את התמונה XD

דובבו

Hip Hop 4 ever

New member
שליי...

טום, חושב לעצמו... "גאד דאם! אני חייב לשירותים! למה פאקינג לא הלכתי לפני?"... אוקיי... שיהיה..

tissue

New member
../images/Emo191.gifשלי (אזהרה - עלוב ביותר.. )

למה אתמול ביל לא נתן לי ?! למה ?! למה ?! *פורץ בבכי* אני יודעת שזה עלוב, אבל זה מה שיש
והוא נראה כאילו עוד שנייה הוא בוכה .. D:

3has3

New member
../images/Emo69.gif לי זה דווקא מזכיר את הפרסומת

שמישהי באה לבית מרקחת ומוציאה ככה לשון. פוסטינור 2 או משהו כזה XDDD

keren eckshtein

New member
יש לי אחד ../images/Emo6.gif

יואו יוליה הזאת מחרמנת אותי ! יוליה ( חברה לשעבר של טום :-\ ) כאילו הוא מקבל אורגזמה משהו כזה
פשוט בפורום בחו"ל עם עשו מן הודעה ושמו שם את כל התמונות שטום נראה שם עם " אורגזמה " קיצור תמונה מצחיקה

../images/Emo207.gifדחוף חח הכתבה בטופ אוף דה פופס

כותרת:" אנחנו אוהבים בנות בריטיות" (טוב שהם לא ארו אותו דבר על צרפת גרמניה ורוסיה..) תת כותרת: הם ענקיים באירופה עכשיו טוקיו הוטל מתים לפגוש אותך בבועיות הורודות: גוסטב שייפר :)-O הם החליפו בין הבועית של גוסטב לשל גיאורג) שם חיבה: גוסטב טוען שאין לו שם חיבה הממ! גיל:18 תאריך ךידה: ה-8 בספטמבר 1988 מזל: בתולה סוד מתוק: גוסטב מערית של "pink french fancies" (אין לי מושג מה זה) טום קאוליץ שם חיבה: קוף קטן
תאריך לידה: ה-1 בספטמבר 1989 גיל:17 מזל:בתולה נחשו מה: גדול מאחיו במספר דקות ביל קאוליץ שם חיבה: קיפוד (איזה
חמוד!) גיל:17 תאריך לידה: ה1 בספטמבר 1989 מזל: בתולה הידעתם?: ביל כותב לחנים מאז שהוא בן 7 ו(אוקי זה מצחיק) הוא מנגן מדהים בפסנתר (חה חה חה חה חה) גיאורג לוסטיג: כינוי:הוביט שמן גיל:20 תאריך לידה:31 במרץ 1987 מזל:טלה שש! אל תספרו לאף אחד: גיאורג היה פעם מאוהב בחברה של טום ( חחח והבנים חיטו לגיאורג ביומון וככה הם גילו
)

המשך הכתבה

בנים, ברוכים הבאים לאנגליה! אתם כולכם מגרמניה, אז למה השם שלכם הוא טוקיו הוטל? (הם שונאים תשאלה הזו) ביל:בהתחלה קראו לנו "דוויליש" אבל אז החלטנו שאנחנו צריכים משהו שיסמל את כולנו. טום:אנחנו כולנו אנשי עיר, שהיו הרבה במלונות ואנחנו אוהבים את טוקיו...(בלה בלה התשובה הרגילה) זה נשמע דיי הגיוני! איך אתם מתארים את הסגנון שלכם? ביל:זה קשה, במיוחד מפני שאנחנו ארבע ישויות נפרדות, אבל אני מניח שאנחנו פשוט מנגנים מוזיקת רוק. ביל, אתה הזמר (front man) ויש לך מראה דיי מדהים (כאילו שגורם לתדהמה)... ביל הא, כן אבל אני לא רוצה לגרום לאנשים להיכנס לשוק זה פשוט הסטייל שלי טום:הוא תמיד היה ככה, אפילו מגיל מוקדם. גיאורג:כשהצטרפנו ללהקה ביל כבר שם מייקאפ גוסטבולטום כבר היו ראסטות יש לכם מליוני מעריצים באירופה- מה הדבר הכי מוזר שנשלח אליכם? ביל:שלחו לי מחזיק מפתחות שהפכו למכונית מחווה לטוקיו הוטל עם המוזיקה שלנו יוצאת ממנה. גוסטב:אנחנו מקבלים המון מכתבי מעריצים. אפילו קיבלנו מכתב באורך של 14 מטרים! ביל:וכן אנחנו שומרים את כל הדברין האלו או נותנים אותם לאימהות שלנו, חה חה! עוד אגדות מטורפות? אנחנו מעוד רגועים במסע הופעות. אתה לא יכול להרשות לעצמך לחלות, אז אנחנו ממושמעים ולא שותים. טום אנחנו נערים נורמלים ואנחנו חוגגים לפעמים ביל:אני ממש רוצה לקחת חדר מלון נפרד, זה דיי מטורף יום אחד נעשה את זה (?!?) אתם מצפים לפגוש את כל הבנות הבריטיות? ביל:אני לא מכיר הרבה עדיין אבל אני אשמח להסתכל מקרוב יותר גיאורג ריאיתי כמה בנות בעמוד 3 בעיתון היום- הן עשו אותי שמח מאוד. טוםואני ראיתי וידיאו של גירלז אלאוד (פיכסס)- הן מהממות (-נוט). אני ארצה להכיר אותן מהרבה יותר קרוב לא היה לי כוח לתרגם מילה במילה הנה הכתבה המקורית http://imajr.com/Original.aspx?Id=totp161257078fbcc41ur0_229694

אורלוש5

New member
קיפודד חחח

מתאים לו איזה יפהה הואא
וממתי הוא מנגן מדהים בפסנתר????
הוא בקושי מנגן מגינה אחת...

למעלה